måndag 21 mars 2011

Segt som sirap

Idag är det verkligen segt i skallen. Riktigt segt. Som den trögaste sirap. Lämnade sonen först vid 10 på dagis idag så hans första dag efter förkylningen inte ska bli så lång (ska snart åka och hämta honom också). Sedan blev det en tur till biblioteket för att hitta kurslitteratur, men jag hittade bara en enda bok. Gaaahh! Jag blir tokig när det är så svårt att hitta litteratur till kurserna vi har. Det går en massa tid och energi att leta böcker, tid som jag hellre hade lagt på andra saker. Grrr ... Nåja. Jag får väl nöja mig så länge med den enda boken jag hittat då. Få se om det blir en tur till Akademibokhandeln imorgon eller på onsdag. Vill ju helst slippa köpa böckerna om det är möjligt. Dyrt är det och så känns det så onödigt att köpa böcker som jag inte kommer att använda mig av ändå. I alla fall inte de här böckerna som behövs nu. Ska ju skriva färdig en uppgift som ska lämnas in på fredag, och den har jag knappt ens börjat med.

Som sagt, segt i skallen idag. Gäspar käkarna ur led nästan. Trots kaffe.

Dags att hämta sonen. Hoppas lite frisk luft kan pigga upp. Inhale ... exhale ... GÄÄÄÄÄSP!

7 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Det verkar segt lite här och var, så även i Farsta idag.

Ninas skrivarlya sa...

Åsa: Vi får hoppas på en piggare dag imorgon istället! :)

Anonym sa...

Ja, jag har varit trött i två dagar...

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anneli sa...

Jag tror att det är vårtrötthet. Det är i alla fall något positivt med det, att det snart är vår på riktigt! :)
Kram!

Författarvisionären Ebba sa...

Idag har det varit friska vårvindar - fick bla en plastpåse över ansiktet som kom flygande. Antar att du piggnade till i vindarnas sus när du hämtade på dagis ...

Ninas skrivarlya sa...

Karina: Undrar vad det är som gör att alla är så otroligt trötta överallt. Less på vintern och kylan kanske? Jag är det definitivt. :)

Anneli:Ja det är nog precis som du säger. Jag är så sjukt less på snön nu och vill ha värme, blommor, grönt gräs och fågelkvitter... Men snart, snart... kram!

Ebba: Jodå, lite piggare blev jag. Ett tag i alla fall. Sedan somnade jag på soffan ett tag. ;)