fredag 18 mars 2011

Fredag! Hurra!


Åh vad härligt med fredag! Jag vet inte varför jag älskar den dagen så mycket, men det gör jag verkligen. Jag tror att det är för att då har man hela helgen framför sig och allt är öppet. Vad ska man hitta på? Det återstår att se. Det är det som gör att jag gillar fredagar. Allt är möjligt.

På samma sätt älskar jag våren/försommaren, då ligger allt det härliga framför en och andas löfte om någonting ljuvligt. I år kommer jag nog att unna mig att vara lite mer ledig i sommar än jag varit tidigare för att kunna få en chans att återhämta mig från Annus Horribilis förra året, plus att studierna håller på att ta kål på mig. Därför vill jag ha en ledig sommar. Nå, vi får se. Kanske jag jobbar någon vecka i alla fall. Eller två ... Som sagt, allt är öppet.

Men nu är det fredag och jag ska skriva mer på min deckare och vänta på kvällen då vi ska äta god mat och dricka ett glas gott rött till. Det är livskvalitet för mig.

Vad gör ni ikväll?

6 kommentarer:

Katarina sa...

hehe, lustigt hur man kan uppfatta helger olika. Själv har jag alltid jobbat inom handel och där betyder helgerna ÄNNU mer jobb och att vara ledig kan man bara glömma... så för mig är MÅNDAGARNA hela grejen eftersom jag oftast varit ledig på dessa dagar. :))ha en skönt helg!!!

Anneli sa...

Jag håller med dig till fullo!
Ha en fantastisk helg!
Kram!

Tina sa...

Låter ju alldeles underbart! Njut!
... själv ser jag fram emot en ledig dag framåt ... april i alla fall hoppas jag.

Ninas skrivarlya sa...

Katarina: Jo jag förstår precis hur du tänker. Jag har jobbat inom vården i så många år, och då visste man att varannan helg då var det jobb som gällde. Om man hade tur så kunde man få vara ledig de andra helgerna, men det var ingen garanti. Så glad att slippa detta, och kanske därför uppskattar jag helgerna desto mer nu. :)

Anneli: Tack. Önskar dig detsamma! :) Kram!

Tina: Jo jag ska försöka njuta så gott det går med sjuk son och själv är jag lite småhängig. Nåja, det blir nog bra ändå. Men du måste börja prioritera!!!
Kram

Författarvisionären Ebba sa...

Det är underbart med fredagar som avrundar veckan. Under många år arbetade x-et på 4-5 schema o då hade vi ofta fredagen på måndagen. Men nu bestämmer jag själv och njuter av fredagskvällen. Ska göra kalvfärssås, pasta och ett glas rött till. /Kram

Annika sa...

Jag jobbar, jobbar och jobbar - tre nätter igen... vilket säkert genererar i en del skrivande och också nya kapitel på K1 :)
Ha en trevlig helg, Nina+familj
Kram