måndag 28 mars 2011

Näääää! Favvoförlaget sade "nejtack"!

Buhuuu! Men det positiva var i alla fall att det var ett personligt mail, inte ett standarddito. Nåja, jag har väl väntat det faktiskt så trots allt så gräver jag inte ner mig. Jag ska ta och jobba på mina andra manus istället och låta det här manuset vila. Jag får helt enkelt göra så att något annat manus får bana väg. Någon gång ska det bli utgivet. Någon gång!

10 kommentarer:

stort och smått sa...

Tråkigt. Men du har helt rätt inställning. Du kommer lyckas, förr eller senare!

nillas liv på pinnen sa...

Blä då!
De förstår inte vad de går miste om, eller hur?

Anneli sa...

Fy fabian vad tråkigt!
Jag gör som du, skriver på annat. Något av det man skriver ska väl kunna gå hela vägen fram :)
Kram!

Författarvisionären Ebba sa...

Äsch då - förstår precis hur det känns. Men vad roligt att det var personligt svar. Har jag då inte varit med om. Kämpa järnet nu:-) Kram

@nettes lilla blå sa...

Det var tråkigt att höra vännen. Men du har rätt inställning---låt manuset vila ett tag och kör iväg några andra....

Lycka till

kramar @nette

Tina - www.Vintage-Blog.dk sa...

åååhhhh øv - men op med humøret - selvfølgelig sker det en dag ;o) Fin blog du har - glæder mig til at følge med ;o) Klem Tina

Annika, Bokplantan sa...

Fy så trist. Förstår att det svider. Fanns det åtminstone något i deras svar som du kan ha nytta av?
Kämpa på!
Kram

Ninas skrivarlya sa...

stort och smått: Tack. :)

Nilla: Nej, de har nog inte förstått det verkar det som. ;) Nåja, deras förlust! ;)

Anneli: Ja det är ju det vi får hoppas på nu. Vi ska kämpa på!
Kram

Ebba: Det var första gången jag fick ett personligt svar från ett av de större förlagen. Jag har fått ett personligt svar tidigare också, men det var ett litet, litet förlag så de kanske hade mer tid att svara. Vad vet jag. :)
Kram

@nette: Tack så mycket vännen!
Kram!

Tina: Tack så mycket för de fina orden! Det gjorde mig jätteglad! :)
Kram

Annika: Nja, egentligen inget jag kan ha nytta av sådär, de bad om ursäkt för fördröjningen och berättade hur de resonerade kring varför de refuserade mig och gav mig lyckönskningar inför framtiden. Det kändes kul att få lite mer än bara standardmail för en gångs skull. :)
Kram

Katarina sa...

Vad tråkigt, mitt sa också nej tack, dock utan att bli personliga. Det måste iallafall ha varit kul med ett lite personligt brev, det är väl ett bra tecken!? Du ska se att det bara är en tidsfråga innan någon haffar dig och efter det kommer det fullkomligt hagla "erbjudanden", hehe. Hur många skickade du till i den senaste vändan? Jag valde tre och det var nästan lite lite tror jag. Särskilt som det var 5 månader mellan det första och sista svaret... Har du redan något annat redo som du tänker skicka nästa gång? Eller tänker du försöka igen med samma manus fast hos andra förlag? Hur det blir så lycka till!!! :))

Ninas skrivarlya sa...

Katarina: Jag skickade in manuset till 5 eller om det var 6 förlag i den senaste vändan nu i januari (plus att favvoförlaget hade manuset ända sedan september!). Jag väntar fortfarande på svar från 2 förlag.

Nej jag har inget färdigt manus att skicka in i nuläget. Jag jobbar parallellt med tre olika manus i tre olika genrer, så vi får väl se var det landar till slut. Just nu har jag mycket att göra med sluttampen av mina studier så jag hinner inte skriva så mycket som jag vill... :(

Nu kommer jag att låta det här manuset vila och bida sin tid, för jag har nog betat av rätt många förlag nu och alla har refuserat. Det känns som om jag får ta ett av de andra manusen och sedan låta min "skrivarbebis" komma fram i ett senare skede.

Nu får vi hoppas på bra besked för oss båda. Snart. :) Vad skriver du om?