måndag 28 mars 2011

Kursval - vad ska jag välja???!

Jeeez. Imorgon ska jag avsluta en kurs och påbörja en till (den sista! Jiihaa!). Problemet är att jag inte vet vilken jag ska ta, för nu kan man faktiskt få välja mellan två kurser!

Kurs A:
*Tristare ämne (-)
*Mindre litteratur (+)
*Mindre tid på universitetet för dötrista seminarier (2 timmar/tillfälle) (+)
*Mer att skriva på varje uppgift, 2 st (-)

Kurs B:
*Intressantare ämne (+)
*Mer litteratur (-)
*Mer tid för trista seminarier, inkl en redovisning (3-7 timmar/tillfälle) (---------)
*Mindre att skriva på varje uppgift, 2 st (+)

Jag vet verkligen inte vad jag ska välja. Ser jag rent krasst så vore det smartare med kurs A eftersom det är mindre litteratur att läsa (jag har ju nog mycket ändå med C-uppsatsen), plus att man inte behöver vara på universitetet för aptrista seminarier (som jag avskyr av hela mitt hjärta), men å andra sidan så är det ju mer att skriva och ämnet är tristare... Åh, jag vet verkligen inte vad jag ska välja! Hjälp!

Hur hade ni tänkt kring detta? Vilken kurs skulle ni ha valt?

5 kommentarer:

Vargen sa...

Jag hade valt det jag tyckt var roligare av dom två :)

Tina sa...

Kurs B så klart! Om det är intressant känns det inte som tiden är så lång medans om man plågar sig igenom så tar det ju en evig tid. Dessutom antar jag att du mår bättre om det finns ett intresse + kanske kan få använding av det (det andra lär du väl aldrig jobba med om det inte intresserar dig)

nillas liv på pinnen sa...

Jag skulle definitivt valt det intressantare alternativet. På en trist kurs, med trist litteratur, tar allt man ska göra dubbelt så lång tid. Och du behöver ju tid till ditt skrivande!

Författarvisionären Ebba sa...

Alternativ B. Vad ger de här kurserna dig i slutändan som kan vara bäst i framtiden - det var en retorisk fråga. Lycka till vad du än väljer:-)

Ninas skrivarlya sa...

Tack för era kommentarer. Det verkar som ni tycker att jag ska ta kurs B... Trots att det är mer att läsa och mer tid för skitseminarier. ;) Ärligt talat så ger ingen av kurserna något inför mitt blivande yrke, så det är att välja mellan pest och kolera...

Har fortfarande inte bestämt mig ...

Tack för era tankar. <3