torsdag 24 mars 2011

Från det ena projektet till det andra

Nu är det inte bokprojekt jag pratar om utan byggprojekt. När vi nu är klara med mammas lägenhet så sätter vi igång med barnens rum... Dotterns rum är klart idet stora, nu är det bara en list och en sänghimmel som ska upp, och ett draperi som ska bli hennes garderob ska beställas. Hon ska ha guldtyg. ;)

Sonens rum ska vi måla nu i helgen hoppas vi. Han är lite rolig, för han vill ha ROSA väggar! Samma som storasyster. Han är lite "annorlunda", eftersom han gillar Hello Kitty och rosa (fast han gillar bilar och teknik också som motpol). Well, vill han ha rosa väggar så får han väl det då. Tids nog så lär han nog ändra sig. Hihi.

I helgen SKA vi försöka få klart, för nu måste sonen få ett eget rum att sova i så vi föräldrar får sova lite extra. Han vaknar just nu någonstans mellan 6.15-6.30 och det är liiite för tidigt för både mamma och pappa. Då kan han få pyssla på i sitt rum fram till kl 7 då vi ska upp. Det blir bra. Särskilt för honom. Han håller på att tjata hål i huvudet på oss att vi ska göra klart hans rum. Hans ROSA rum.

Snart, gubben, snart ... får mamma sova ...

1 kommentar:

Barbro sa...

Så spännande och roligt med nya byggprojekt.
Det blir ju så bra efteråt.

Sonens rosa rum tycker jag låter helt underbart.
Lev och må!