tisdag 29 mars 2011

Lång dag

Först och främst så var jag på vårdcentralen idag för att lämna blodproverna för att kolla upp sköldkörteln. En aning blodfattigare åkte jag sedan vidare till universitetet för ett avslutande seminarium på en kurs, och så var det intro på den valbara kursen på eftermiddagen. Jag var verkligen i valet och kvalet vilken kurs jag skulle ta, och det lutade åt kurs B, men det var flera som sade att han som skulle ha kurs A var jättebra, så till slut valde jag den och jag valde nog helt rätt. Han verkar jättebra. Rolig och flexibel. Dessutom verkar kursen betydligt mer intressant än den verkade när jag läste kursbrevet, och det är positivt. Bara det att vi fick skratta en hel del var förlösande efter en trälig förmiddag... Hu!

Imorgon ska vi lyssna på några som går upp med sina uppsatser sedan förra terminen, så vi vet vad vi har att se fram emot när vi ska upp med våra uppsatser...

3 kommentarer:

Författarvisionären Ebba sa...

Där ser man - det blev 2:an ändå. Hoppas att det visar sig bli det rätta valet. Lycka till! Kram

Ninas skrivarlya sa...

Ebba: Det var Kurs A som jag valde till slut, den som jag trodde var tristare, men som visade sig vara riktigt intressant! Så det kan gå. :)

Kram

Författarvisionären Ebba sa...

Oooppps! Här blev det en tankevurpa - jag menade Kurs A:-) Men det blev lite fel bara:-)