torsdag 10 mars 2011

Här är lägenheten!

Nu finns mammas lägenhet ute på Hemnet! Kolla vad fint vi renoverat! Köket hade gula väggar, bruna luckor och en grön plastmatta! Helt otroligt fult! Nu är det vitt och fint. Där blev den största förändringen. Syrran är jätteduktig på att inreda, så det är mestadels hennes förtjänst. :)

Men håll med om att det är snyggt?!

7 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Jättefräsch!
Var har ni fått tag i de där gardinerna med skrift på? Så fina!

stort och smått sa...

Jättefin och fräsch! Köket är så himla likt mitt kök i min första lägenhet! Exakt den planlösningen och de fönstren! Lustigt. jag blev lite nostalgisk kände jag.

Ninas skrivarlya sa...

nilla: min syster köpte dem i en katalog. H&M? Ellos? Cellbes? Jättefina är de verkligen.

stort och smått: Men vad lustigt. Förmodligen är de väl byggda samtidigt och följde någon slags standardmall. ;)

Anneli sa...

Det ser jättefint ut. Hoppas att ni får mycket lön för mödan :)

Författarvisionären Ebba sa...

Förstår att ni slitit - ser jättefräscht ut - ljust och fint. Vill inte föra in något negativt nu när allt ser så fint ut (men kanske jag kan påtala lite snyggt bara, eftersom jag själv har haft visningar och sålt hus) att den där tavlan i sovrummet ser lite felplacerad ut. Kanske bättre att hänga den vid sänggaveln eller låta bli att ha den alls? Det känns som om jag klampar på nu, inte menat så alls - bara att ni ska få sålt till ett bra pris så snart som möjligt. Bara omtanke alltså. /Kram och lycka till

Ninas skrivarlya sa...

Anneli: Tack, det hoppas vi också. :)

Ebba: Jag vet att tavlan är kanske lite malplacerad när man ser på bilden. Det ser faktiskt mycket bättre ut i verkligheten. :) Perspektivet blir lite annorlunda eftersom han hade vidvinkel när han fotade. :) Du klampar inte alls. :)
Kram

Författarvisionären Ebba sa...

Skönt att du ser det så (att jag inte klampar). Jag tänkte inte på att det var vidvinkel förstås:-)/Kram