onsdag 2 mars 2011

Det tar sig

Temperaturen går åt helt rätt håll. Det var riktigt härligt ute nu och så ljuvligt att se när snön smälter och bildar pölar och rännilar på vägen. Att äntligen få se asfalt, det är ett riktigt vårtecken!
BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

4 kommentarer:

Författarvisionären Ebba sa...

Solen värmer oxå riktigt skönt idag:-) Tänk att asfalt kan upplevas som ett vårtecken - men så är det verkligen:-)

Annika sa...

Wow, ja, det är underbart att vara vaken dagtid en sån här dag när solen visar sig från sin bästa sida :) Nu ska jag ut i vädret!

Katarina sa...

vad trist med refuseringen! :( (sorry om jag kommer lite sent men har varit borta en tid och fick läsa ikapp lite) Jag har fortfarande inte hört någonting men jag väntar mig inget annat än en refusering heller. :( Jag undade när jag läste om var och när ditt manus utspelar sig; var får du information för att skriva om 1300-talet? Jag menar hur folk klädde sig, pratade, levde, hur platsen såg ut osv? Jag skriver i nutid så att säga men det måste ju vara oerhör stimulerande att skriva om en tid så långt tillbaks.

Ninas skrivarlya sa...

Ebba: Ja men visst är det så! När jag växte upp i norrland så var att se asfalten komma fram det riktiga vårtecknet. :)

Annika: Hoppas du hade en fin dag utomhus. :)

Katarina: Jag letar information i böcker, på museer, på nätet... Det är inte alltid lätt att hitta information, men det är ju fördelen att skriva så långt tillbaka: då kan man fabulera en hel del eftersom så mycket information gått förlorad i bränder osv. Det är verkligen jättekul att skriva historiska böcker. Nu skriver jag en roman om 1700-talets slut. Jättespännande. :)

Vi får hoppas på att det snart blir positiva besked för oss båda.