tisdag 1 november 2011

Rihannas konsert...

Dottern och jag ska gå på Rihannas konsert på onsdag i Stockholm var det tänkt. Nu verkar det lite som konserten är hotad... Hon skulle ha spelat i Malmö igår, men blev sjuk strax innan konserten skulle börja. Usch så jobbigt för alla fans som rest dit! Nu har hon två dagar på sig att tillfriskna så vi kan få se henne! Biljetterna köpte vi i februari så nu har vi väntat länge, och hon får inte vara sjuk! Jag kommer ihåg när jag var 12 år och skulle gå och se mina stora idoler The Boppers (någon som minns dem?) i Sundsvall där jag växte upp. När vi kom dit möttes vi av en lapp som sade att konserten var inställd pga sjukdom! Den besvikelsen... Hoppas vi slipper bli ledsna och besvikna imorgon...

Det här är hennes bästa låt! Den sjunger jag gärna med i! :)

3 kommentarer:

My Myself and I sa...

Vi får hålla tummarna att hon blir frisk!!! Å ja ... jag kommer så väl ihåg Boppers :)

Joanna sa...

Hej jag heter Joanna och är 23 men när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda vilken bakgrund man än har:)
Så kolla gärna in min blogg:)
Ps.Glöm inte att anmäla dig till min veckans blogg tävling och ha chansen att bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dag:)

Anonym sa...

Mamma, idag stod det att hon hade haft sin konsert så förhoppningsvis så är hon frisk imorgon med.
Det var typ en förkylning pga utbrändhet eller vad det nu var...

:)