måndag 3 september 2012

Lite plus och lite minus. Men mest plus.

Redigerar och jobbar vidare på manuset. Nya scener skrivs samtidigt som andra scener eller delar av scener stryks. Det gör ändå att jag hamnar på plus totalt sett. Nu ligger jag på 80 751 ord, vilket är en ökning på dryga 4000 ord, och än är det långt från klart. Har redigerat ganska precis halva manuset, och det känns jättebra. Jag vill verkligen vara klar med det nu så jag kan skicka iväg det. Jag har ett par testläsare som ska få säga sitt först, och det ska nog få gå en vända hos en lektör också innan det är klart för en runda hos förlagen.

Längtar efter att få känna att det är "klart". Men tiden går fort, så snart är jag där. Tjohoo.

8 kommentarer:

Kati sa...

Heja dig! Jag förstår så väl känslan att vilja vara klar med det och få kunna skicka ut sitt verk att möta världen! Och jag tänker minsann köpa den när den kommer ut! :) Anlitar du samma lektör varje gång eller växlar du mellan olika?

Anneli sa...

Härligt! Tiden går verkligen fort och snart är du där.
Kram!

Jenny sa...

Låter som vi sitter i samma båt. Jag har dock lagt en egen "deadline". Och planerar att skicka in mitt färdiga manus sista september! ;)
Har läst en del här på din blogg och jag kan inte låta bli att undra över var du bor, du skriver söder om stan. Det gör jag med. Och mitt projekt heter söder om söder eftersom det utspelas här.
Om vi bor nära kanske vi kan ha "skrivar träffar" och snacka om allt man går och funderar över. Lycka till med ditt projekt!

Åsa Hellberg sa...

Heja Nina. Smart mer lektör tror jag.

Skrivarstudio ordOide' sa...

Spännande och kul att du kom igång med skrivandet igen efter en liten paus när jobbet tog över! Lycka till!

Andra intryck sa...

Härligt!! Snart är du där!

Ninas skrivarlya sa...

Kati: Tack vad snällt sagt att du vill köpa min bok! :) Nej, jag tänker anlita en annan lektör den här gången. Man måste ju variera sig.

Anneli: Japp, snart är jag där. Förhoppningsvis...
Kram

Jenny: Hej. Vad kul med nya läsare. :) Jag bor i Enskede. Var bor du? Det vore kul med en skrivarträff. :) Ska kolla in din blogg nu.

Åsa: Det tror jag med. Hoppas på bra respons då.

Skrivarstudio: Känns jätteskönt att vara igång igen. Och tack!

Andra intryck: Jajamen. Snart så..

Jenny sa...

Jag bor i Haninge! :) Fika i Farsta någon dag?