söndag 24 oktober 2010

Jag skriver en barnbok...


Nåja, försöker i alla fall. Jag brukade berätta en saga för min dotter när hon var liten, och hon älskade den. Nu ska jag ge mig på att försöka skriva ner den och se om den håller för att skicka in till förlag. Det är verkligen spännande eftersom jag inte kan så mycket om barnböcker och måste börja leta upp nya förlag och lite sådant smått och gott.

Men det är ett angenämt problem. Jag vet att jag inte kommer att få mitt manus utgivet (det som ligger hos två förlag just nu), så nu ska jag försöka fokusera på något annat. Bland annat det här barnboksprojektet. Ska bli jättespännande!

7 kommentarer:

Linda sa...

Lycka till. :)

Annelie sa...

Åh, vad roligt! Du är vi i samma sits. Fast jag lägger bort mina barnboksmanus under november och försöker skriva en roman :-)

Lycka till!

Anneli sa...

Spännande!
Jag skrev faktiskt också en barnbok under året på Mallorca. Den vilar just nu. Jag vet inte riktigt hur jag ska gå vidare, man måste ju ha bilder i den.

Kram!

Ninas skrivarlya sa...

Linda: Tack! :)

Annelie: Tack. Jag kanske får fråga dig om tips och råd när det kör ihop sig. :)

Anneli: Måste man verkligen ha illustrationerna klara? Ordnar inte förlagen en illustratör?

Kram på er

Tina sa...

Hur vet du det?
Lycka till med barnboken! Och om den mot för modan inte skulle bli utgiven - se till att göra en bok av den ändå och ge bort den till din dotter så hon kan läsa den för sina barn i en framtid :-)

Ninas skrivarlya sa...

Tina: Tack tack! <3 Ja det var en bra idé att göra en egen bok om inget förlag skulle nappa! :)

Anneli sa...

Jag har ingen aning faktiskt. Ser fram emot att få svar hos dig :)
Kram!