måndag 4 oktober 2010

Skrivlös

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop
Har tappat allt vad inspiration heter vad gäller skrivandet. Allt! Todos! Everything! Tout! Läser i flera av mina favvobloggar att de skriver för fulla muggar och har huvudet fullt av berättelser som bara vill ut. För mig är det tomt i huvudet. Jag har ingenting där som vill ut. Inte ett endaste ord vill komma ut och hamna i datorns dokument. Jag började på mitt 1920-talsdrama men det känns för tråkigt. Skrev ett synops till ett annat manus... men det känns också för tråkigt. Ingen vill ju läsa så varför ska jag bry mig? Så känns det just nu. Blä vad tungt. Jag vill också känna det där "flow-et" då allt bara flyter på och det känns kul. Det kommer förhoppningsvis när allt lugnat ner sig med mammas begravning och allt. Förhoppningsvis är det psyket som spelar mig ett spratt här, och att allt kommer så småningom.

Men jag vill ju skriva NU!

3 kommentarer:

Anneli sa...

Det kommer tillbaka. Ibland behöver hjärnan vila lite bara.
Kram!

stort och smått sa...

Det kommer. Låt det ta tid. Men jag vet hur det känns när man vill men inte kan - frustrerande!

Ninas skrivarlya sa...

Tack Anneli och stort och smått för pepp. Förmodligen är det som du säge Anneli att min hjärna behöver vila sig lite. Men jag tycker att den borde ha vilat klart snart... Typ nyss. ;)