måndag 4 oktober 2010

Refuseringarna börjar nu komma

Jag skickade mitt manus till 3 förlag, och nu har första refuseringen kommit! Från Natur&Kultur. Ett standardsvar bara, skickad på mailen... Det är ju bara några veckor sedan jag skickade in manuset, så jag undrar ju förstås om de ens har läst mitt fenomenala manus...?!

Nu sätter jag mitt (dalande) hopp till de två förlag som är kvar! Snälla... Se potentialen i manuset och ge ut det! Pleeeease... jag ber på mina bara knän!

7 kommentarer:

stort och smått sa...

När jag tänker efter vill jag nog inte komma så långt. Guuuud vad jobbigt att behöva vänta, för att sen bli refuserad.

Fast jo, jag vill komma så långt, trots att det verkar urjobbigt... Hoppas hoppas hoppas du får ett positivt besked från någon av de andra!

Anneli sa...

Fy vad tråkigt. Jag håller tummarna hårt för de andra två förlagen.
Kramar!

Ninas skrivarlya sa...

Tack för era ord. Ja det svider rejält i min konstnärssjäl när mitt verk inte duger i deras überkritiska ögon... Men vilket århundrade som helst nu så blir jag utgiven. Vilket århundrade som helst...

Perny sa...

Jag förstår att det måste vara jättejobbigt med alla refuseringar men samtidigt känner jag att du ändå har segrat, du har skrivit en bok och du har kommit så långt att du haft något att skicka in. Vare sig dom vill ha det eller inte så är det ditt verk och enligt mig har du en seger i bakfickan vilket fall!

Vet inte om det är en tröst nu i refuseringsmörkret men det är i alla fall mina tankar.

Jag själv sliter med min femtioelflte roman och hoppas på att jag denna gång i alla fall ska komma så långt.

Annika sa...

Åh, Nina! Jag vet ju precis hur det känns... men som min dotter sa till mig så blev Stephanie Meyer refuserad (författaren till Twighlight) mer än 10 gånger innan ett litet förlag gav ut hennes första bok på nåder. Boken blev dessutom årets mest sålda bok...
Don't loose faith!!!

Annika, Bokplantan sa...

Trist och tråkigt. Jag försöker banka in i mitt huvud att de flesta som lyckas gör det först när de har skrivit flera böcker. Men jag håller tummarna för de andra två!

Ninas skrivarlya sa...

Perny: Ja du har helt rätt. Jag har faktiskt åstadkommit en hel roman och bara det är ju faktiskt värt en hel del. Jag borde sträcka på mig mer än vad jag gör just nu. Det kommer. :)

Annika: Ja precis. Jag skrev just ett inlägg om det. :)

Annika Bokplantan: Så är det ju faktiskt att man sällan lyckas på första försöket, så jag får vänta lite till. ;)