söndag 31 oktober 2010

Söndag

Idag har det verkligen varit fullt upp. Åkte till mammas lägenhet för att fortsätta röja lite där. Syrran och hennes sambo var där också. Vi började med att gå ner till Väsby centrum för att äta lunch. På vägen gick vi förbi en kaffe/chokladbutik och vi köpte några "appetizers" (chokladpraliner) som var det godaste vi ätit. Vi trodde vi hade dött och kommit till chokladhimlen! Efter en lunch på ett sushihak så skulle vi gå tillbaka till lägenheten, och gick förbi affären igen. Återigen gick vi in och köpte praliner och varsin kaffe. Tjejen i butiken skrattade när vi kom in igen. "Jaså var det goda praliner?" flinade hon. Hrrm... Jo faktiskt, det var nog de godaste praliner jag ätit tror jag! Ja det var det nog.

Efter att vi ätit oss proppmätta så var det dags att ta itu med det jobbiga; rensa. Så kom maken och sonen och hämtade mig innan vi åkte och köpte pizza med oss hem till middag.

Nu har vi just suttit och tittat på TV4:as fantastiska nya serie "Så mycket bättre" på TV4play eftersom vi missade det igår. Godis till det. Då har det varit en bra söndag. Trots allt.

2 kommentarer:

Tina sa...

Då hade vi exakt samma eftermiddags/kvällsaktivitet. Tv4Play gick varm här också med just detta program :-D Jag hoppas de fortsätter med denna "serie" även efter de har betat av alla som är med.

Ninas skrivarlya sa...

Ja det hoppas jag med. Det finns så många bra artister som man kan göra program med. Så det kommer säkert fler... :)