torsdag 29 september 2011

NaNoWriMo

Snart är det dags igen för NaNoWriMo (National Novel Writing Month). En månad då man ska utmana sig själv (och andra?) att skriva ett råmanus på trettio dagar. Förra året var jag sugen på att göra det, men hann inte. I år kanske jag ska anta utmaningen. Jag har flera manus i huvudet som pockar på, men samtidigt känner jag att jag behöver göra klart de manus jag har.

Hur ska jag göra, skriva klart eller skriva nytt?

I-landsproblem, jag vet...

Någon annan som ska delta i NaNoWriMo i år?

4 kommentarer:

Katarina sa...

jag skulle vilja, men jag är redan mitt uppe i mitt manusskrivande, (äsch, jag började häromdagen) och jag vill inte sätta det på halt i en hel månad :P Dessutom är jag inte en som kan ha fler skrivprojekt pågående samtidigt, så jag får nog delta inaktivt, hehe. genom att helt enkelt sätta upp en viss quota jag ska skriva varje dag på mitt redan pågående projekt, men helt inofficiellt. Förra året gjorde jag något liknande fast i december, Lol. Jag tycker det är en kul grej, någon gång ska jag delta på riktigt.

Andra intryck sa...

Jag ska ge det ett försök tänkte jag. Tyvärr tror jag att det är en nästintill omöjlig uppgift med heltidsjobb och allt annat som ska göras, men med lite djävlar anamma så ska det nog gå. En rolig utmaning om inte annat =)

Hanna Lans sa...

Jag tänkte också pröva! Jag missade det förra året. Måste man anmäla sig, eller är det så att man kan göra det för sig själv endast? Fast det förstås, jag behöver pushen i att andra gör samma sak, lite morot sådär.

Ninas skrivarlya sa...

Katarina: Jag har alltid flera manus på gång, så jag skulle mycket väl kunna tänka mig att jobba med ett nytt. :)

Andra intryck: Jag vet inte heller om jag hinner med, med tanke på jobb och familj och sånt, men jag har i alla fall ambitionen att vara med. :)

Hanna: Det kan man nog göra lite som man vill. Om man vill anta utmaningen "på riktigt" så ska man nog anmäla sig, men visst kan man köra eget race också. Fast jag tror att jag inte kommer ha samma disciplin i så fall... Om jag känner mig själv rätt... ;)