lördag 3 september 2011

Ja hörrni...

Vart tar tiden vägen kan man undra...? Jag fattar inte vad som händer. Dagarna bara rullar på och jag hinner inte med något annat än att vara lärare och mamma. Allt annat får ligga på hyllan tills vidare. Men imorgon ska jag jobba lite med uppsatsen, och kanske hinner jag skriva lite på mitt manus också.

Hoppas.

Vill.

Ska!

4 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Jag har medvetetlagt mitt manus på hyllan under hela sommaren. Det är färdigskrivet men inte redigerat. Jag har behövt den här tiden för att få vissa saker att trilla på plats. Ibland måste man släppa på skrivandet för att hinna med annat. Sedan kan man släppa på annat för att hinna med skrivandet. :)

Författarvisionären Ebba sa...

Ibland måste själva livet ha företräde - du kommer igen sen när du fått in en viss vardag/helgdag som du väl inte riktigt har ännu.
Håller på dig!
Kram

Ninas skrivarlya sa...

Hanna: Ja, det är så att man behöver tid så allt ramlar på plats i manuset. Nu har fler saker klarnat under sommaren, så nu ska jag "bara" hitta tiden att hinna skriva. :)

Ebba: Visst är det så, och den dagen ser jag fram emot när jag kan få mer "egentid" och hinner skriva mer. O så jag längtar till den dagen! :)
Kram

nillas liv på pinnen sa...

Lärarjobbet är ett hästgöra utan guds nåde. Jag tror inte många av de som inte jobbar/jobbat som lärare fattar.
Många på mitt jobb har gjort som jag; gått ner på deltid för att inte bränna ut sig.