lördag 20 november 2010

Vilken dag och kväll!

Bloggappen hängde sig på min iPhone så jag var tvungen att avinstallera och installera om. Suck. Men nu hoppas jag att det funkar.

Har i alla fall haft en härlig dag. Först Denise Rudberg, sedan underbara Martina Haag som pratade. Sedan bokcirkel där vi diskuterade den bok vi läst i grupper. Jag hade Denise som cirkelledare. Efter det fördrink och middag. Martina satt bredvid mig. En supergullig tjej verkligen. Vi fick kantarellsoppa till förrätt, anka med krämig risotto t huvudrätt och äppeltartelett t efterrätt. Till kaffet så berättade en anställd på slottet om de spöken som finns här. Jag har känt av aktivitet här men inget obehagligt. Än. I rummet är det dock lugnt. Nu ska jag läsa en stund innan jag lägger mig. Imorgon är en ny underbar dag!

Sorry för ännu en taskig bild, men ljuset därinne var inte optimalt att fota i. Det är iaf Martina Haag t höger i bild... BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

2 kommentarer:

Annelie sa...

Det låter underbart! Njut ordentligt och samla massa inspiration och kraft inför resten av hösten.

stort och smått sa...

Vad kul och vad spännande!