fredag 15 juni 2012

Sommarlov!!!!

Äntligen har vi sommarlov. Jag jobbade sista dagen igår och efter jobbet åkte jag och mitt arbetslag ut till en park och åt ost och kex och drack vin. Sedan till en bar och drack varsin mojito och firade att sommaren är här. Jättemysigt.

Idag var vi med sonens förskola till en parklek där de har lite djur och en stor lekpark. De hade kaffe och bulle med sig och så fick vi grilla korv. Det var sista dagen sonen var med sin förskoleklass och sista gången vi träffade kompisarna, föräldrarna och pedagogerna. Det blev lite känslosamt när vi sade hejdå. Nu går även han vidare till en ny fas i livet och det känns konstigt att han redan är så stor.

Vi firade hans sista dagisdag med ett besök på MAX hamburgare. Han fick välja helt själv och det var tydligen hamburgare han ville ha helst just idag. Hihi. Jag försöker ju äta kolhydratreducerad mat (även om jag inte är så jätteduktig på det till helgerna, så åker både glass och godis ner... *hosthost*), och fördelen med MAX är att de har både ett GI-mål och till och med ett LCHF-mål.

Sedan var vi en sväng till Blomsterlandet och handlade en massa fina blommor.
Nu ska jag försöka vara duktig och skriva några ord. Ska försöka göra klart manuset under sommaren!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken trevlig avslutning med kollegorna inför sommaren. Underbart att du ska försöka bli klar med manuset.
Du kan tro att det även här kommer skrivas för fullt i sommar.

Andra intryck sa...

Det är speciellt med avslutningar :)
Lycka till med manuset! Bra med ett mål! Jag måste skaffa mig ett och se till att faktiskt uppnå det, vilket ibland kan vara lite klurigt ;)