torsdag 13 januari 2011

Manuset är på väg!

Sådärja. Nu är manuset på väg till nya förlag. Ett pappersex blev skickat idag plus tre via mail. Jag ska skicka två pappersex till, men de måste printas ut först... :)

Nu återstår några månaders nagelbitande och nervös väntan. Under tiden ska jag ta och påbörja min 1700-talsroman. Den ska jag börja med NU!

En liten inspirationsbild...

3 kommentarer:

Barbro sa...

Hej! Jag tittar hit genom länk från Malins blogg och visst är det underbart med så positiva saker som det hon är med om nu.
Hoppas att du också får napp, du lägger tydligen ut krokar, du med!
1700-tal säger du, att du kommer att skriva om. Det gjorde mig nyfiken, för jag håller på att skriva om 1800-tal. Dina skriverier handlar nog mera om adel och glamour, av bilden att döma. Jag skriver om fattig-Sverige - det är minst sagt olika miljöer och just därför så intressant. Att komma i kontakt med andra författare.

Anonym sa...

Oavsett om ditt manus blir antaget eller ej, så ska du alltid ha tanken kvar att du i alla fall gjort ett fantastiskt jobb! :)

Ninas skrivarlya sa...

Barbro: Ja det är verkligen henne väl unt. Så kul!

Ja jag ska skriva lite mer om överklass med glitter och glamour tänkte jag. Men säkert kommer det att bli lite armod med också som kontrast. Är jättenyfiken på din bok också och ser verkligen fram emot att få läsa den.

Visst är det så fantastiskt att hitta andra människor som befinner sig i samma sits som en själv och att man kan dela samma förhoppningar, drömmar och tankar.

Anonym: Ja du har helt rätt. Man måste tänka positivt och inte gräva ner sig om det nu skulle vara så att man inte blir utgiven. Tack för påminnelsen, men behöver få höra det ibland. :)