måndag 24 januari 2011

Jag fick ett inspirationspris! :)


Tack, tack, tack snällaste Malin för mitt inspirationspris! Det gjorde mig verkligen jätteglad! Jag behövde det efter helgen jag just gick igenom... hihi.

Här är Malins fina motivering till priset:
Nina för att det känns som vi går den här vägen tillsammans. Utan Ninas pepp och inspirerande inlägg om att fortsätta skriva även när livet omkring känns tungt hade min resa känts mer ensam. Hon ger inte upp lätt, tacklar motgångar bra och tar till skrivandet som svärd mot dem istället.

Nu ska jag skicka priset vidare till 3 personer som inspirerar mig. Det här är den svåraste biten. Jag vill ju helst att alla ska få ta del av priset för att alla bloggar jag läser inspirerar mig på ett eller annat sätt. Egentligen vill jag ge tillbaka det till Malin eftersom hon är min största inspiratör, men jag antar att man inte "får" det, (jag får väl ge dig ett bonuspris när vi ses Malin hihi), så då skickar jag priset vidare till:

Anneli för att du alltid har en massa kloka ord och härliga youtubeklipp att dela med dig av. Jag får ofta en aha-upplevelse när jag läser din blogg och det gör att jag får ett annat perspektiv på mitt skrivande.

Annelie för att du har kommit dit jag vill komma. Din resa ger mig lite mer "jäklaranamma" och gör att jag vill jobba mer och hårdare för att komma lika långt som du har gjort.

Åsa för att du alltid har så mycket tänkvärda och kloka ord på din blogg som gör att jag stannar upp och reflekterar lite på det du skrivit om. Dessutom kommer du alltid med heja-ord och pepp i min blogg.

5 kommentarer:

Annelie sa...

Åh, tack! Härligt. I morgon tackar jag ordentligt på min blogg!

Åsa Hellberg sa...

Tusen, tusen tack, Nina!

Anneli sa...

Tack, gulliga du! Jag blev jätteglad.

Perny sa...

Grattis till priset. En upplyftande bekräftelse i skrivandet kan jag tänka :)

Malin, Costa Brava sa...

Är jag? :O TACK! :D