måndag 31 januari 2011

15 000 ord ...

... har jag hunnit med under lite drygt 2 veckors tid. Om manus till en roman ska ligga på minimum 40 000 ord så ligger jag ganska bra till att få till ett manus på en månad till.

HA! HA! Tillåt mig skratta. Nu ska jag ju skriva på min C-uppsats den här terminen, så 40 000 ord om en månad, det kan jag helt enkelt fetglömma (som dottern säger). Mitt manus "Prövningar" ligger på lite drygt 104 000 ord! Så där har jag ju lite att jobba mot om man säger så.

Fast jag tycker att jag är bra ändå. Sådetså. 15 000 ord på 2 v. Jodå, det blir bra.

Klapp på axeln.

7 kommentarer:

Författarvisionären Ebba sa...

Jag hjälper dig att klappa på din axel:-)
Själv skriver jag typ samma ord om o omigen. Harvar o nöter på de 20 första sidorna på mitt senaste manus - men snart så ...
//Kram Ebba

Malin, Costa Brava sa...

Du är sååå duktig

My Myself and I sa...

ja det är bra!!! :D

Maria E. sa...

Det är skitbra, Nina! Du kan absolut känna dig stolt, jag klappar också på din axel:).

Du har ett uppdrag att utföra, kika in på bloggen;)
Kram!

nillas liv på pinnen sa...

I wish.
Har skrivit ca 15 000 ord på fem månader... Men herregud, det är mer än jag tidigare skrivit på 48 år.
40 000 ord för ett manus? Då vet jag vart jag ska.

Katarina sa...

*klapp klapp* det är riktigt bra, kul att du har ett sånt flyt! jag skrev ett manus på cirka 40 000 ord men jag trodde att det var way too little så det lade jag i träda... det kanske inte var helt hopplöst ändå ??

Ninas skrivarlya sa...

Ebba: Tack för klappen. :) Jo, jag är rätt bra på att skriva samma ord om och om igen, men nu ska jag göra något annorlunda och skriva råmanus klart först innan jag börjar gå tillbaka och redigera. :) Man måste vara lite vild och vågad. ;)

Malin: Säger vem?! ;)

My Myself and I: Tack! :)

Maria: Tack för klappen. :) Ska genast kolla in uppdraget! Spännande. :)

nillas liv på pinnen: Hej och välkommen! :) Jag skrev mitt förra manus på ungefär 15 år så jag är förvånad över mig själv att jag kan skriva så här fort. Hihi!

Katarina: Nej ta upp det igen vetja! Jobba lite med det så vet man aldrig var det leder... :) Tack för klappen också. :)