måndag 6 december 2010

Pocketogram


Fick ett pocketogram som present från mitt gamla jobb i våras. Den hade jag totalt glömt bort att jag hade (hur kan man det??) ända tills jag såg den nu. Då surfade jag genast igenom deras sida för att hitta en bok som jag vill ha och som även min man kan tänka sig läsa. Han avskyr deckare, och det fanns det förstås mest av där. ;) Nåja, jag hittade istället Igelkottens elegans av Muriel Barbery istället. Den verkar vara bra, och ligger högt på topplistor så då blir det den. Få se om gubben gillar den då... Han är lite kinkig vad gäller böcker...

3 kommentarer:

Perny sa...

Vi hade just den i vår läsecirkel och vi har utvärderat den. Jag har precis avhandlat den i min blogg, vad vi tyckte och så. Den fick ett rätt bra betyg av de flesta av oss, runt fyror. Ett tips, läs den inte när du är trött eller inte har tid. Jag hade lite svårt för att komma in i den i början då jag bra lästa den kortare stunder och då hade jag svårt för att komma in i den. Läs längre stunder när du verkligen har tiden och ge dig hän ;)

Jag var en av de som gav boken högt betyg, jag önskar dig trevlig läsning.

Ninas skrivarlya sa...

Perny: Tack. Vad roligt att du gillade den. Det blir nog en bok som jag får läsa när plugget slutat... Hihi.

Cattis sa...

Tack för kommentaren, ja, nu känner jag med att det verkligen varit en häftig resa. Det tog lite tid att landa bara, men visst är det en otrolig upplevelse.

kramkram