måndag 27 december 2010

På den här fronten intet nytt

Har varit i mammas lägenhet idag och röjt och härjat. Det känns jobbigt att röja bland hennes saker och veta att man packar ihop och avslutar det som var hennes liv. Mycket måste slängas och skänkas bort, men vi sparar massor. För mycket tycker maken och systerns sambo... Men vi kan inte göra oss av med vissa grejor, det går inte. Inte än. Det gör för känslomässigt ont att kasta vissa saker så det får följa med ett tag till. Kanske om ett tag när det inte smärtar så mycket kan man ta tag i att slänga/skänka bort/sälja på loppis de grejor som man inte mäktar med att göra sig av med ännu. Imorgon ska vi dit igen och fixa lite mer.

Annars händer inget annat spännande. Det är verkligen mellandagar nu. In between vad gäller det mesta. Väntan på en massa olika saker. Måste hitta på något att skriva om i min c-uppsats och det ska lämnas in 7 januari... Dessutom måste jag börja på min Semicnovell som ska vara inne 10 januari. Samma dag som pappa skulle ha fyllt 79 år..............

Och fortfarande har jag inte hört ett dugg från favvoförlaget... Över 3 månader nu...

4 kommentarer:

stort och smått sa...

Usch, inga roligheter alls ju.
Hoppas att det nya året bär med sig en massa roliga och bra saker!

Ninas skrivarlya sa...

Tack, det hoppas jag med. Verkligen!

Anneli sa...

Jag håller tummarna för att favvoförlaget fattar hur bra du är.
Kram!

Perny sa...

Jobbigt att behöva plocka bland sina föräldrars saker, jag har ännu inte behövt ta itu med något sådant. Styrkekramar till dig för det.
Och oj oj oj, du har det tuffare på skrivdeadlinefronten än vad jag har. Skriv skriv skriv! och som Anneli sa, tummar hålls för dig och ditt favvoförlag.

Lycka till