lördag 11 december 2010

Min lördag


En lugn och skön lördag, precis som jag vill ha det. Dagen började med en stunds pluggande (vill ju bli klar med uppsatsen innan jul), sedan åkte vi och shoppade lite smått och gott innan vi åkte hem igen och gjorde oss i ordning för att åka på kalas. Makens bästa vän har fyllt 40 så han hade ordnat en liten fest. Han bjöd på sushibuffé. Mmm... jag som ÄLSKAR sushi! Jag åt väl minst 20 bitar!
Ba´fatt! JAg brukar inte kunna äta mer än max 10 bitar, men nu var det så gott (bland annat med pilgrimsmusslor) så jag kunde inte låta bli att äta för kung och fosterland. När jag satt i soffan och var så mätt så jag höll på att spricka, då kommer han och säger att det är dags för tårta! Hjälp! Men en liten bit åkte ner ändå.

Så åkte vi hem eftersom lille sonen var med och han behövde åka hem och lägga sig. Nu har maken och jag suttit i soffan och pustat ut efter all mat och sett på "Så mycket bättre" på STVPlay.

Nu blir det sovadax snart.

Go´natt.

1 kommentar:

My Myself and I sa...

Jag älskar också Sushi :) idag ska jag försöka ta det lite lugnt och skriva. Igår var det mycket "hemarbete" med mockning i stall, snöskottning m m