fredag 10 december 2010

Försmak av jul

Idag åt vi julbord på IKEA! Ja, du läste rätt. IKEAs julbord! Men det var inte dumt alls ska jag säga. Ingen toppnotering direkt, men herregud, för 79 kr - vad ska man vänta sig?! Den gravade laxen och senapssill med maltwhisky var kanongod. Skinkan var ok och ris à la malta var jättesmaskig. Sillsalladen var en besvikelse, men Jansson var smaskig om än lite osalt. Lagom mycket folk också. Det var faktiskt trevligt och relativt gott. Bra gjort IKEA.

Nu har vi suttit och kollat lite på förra veckans program av "Så mycket bättre" och smaskat i oss lite julgodis i form av julskum som är så himla gott. Mums!!

Nu är vi mätta i magen.
BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

3 kommentarer:

Perny sa...

Härligt! Jag har hört reklamen för IKEAs julbord och tänkt "Oj, va dom gör sig till, är det någon som käkar julbord där" men det är det uppenbarligen :D

Det är ju kul att det smakade någorlunda i alla fall. Annars är jag mest för köttbullarna och prinskorven på julbordet (ja jag vet, jag är ett stort barn) så jag tror inte jag skulle få så mycket ut av det julbordet ;)

Ninas skrivarlya sa...

Perny: De hade ju köttbullar och prinskorv också! Bara dit å käka köttisar och prinskorv för 79 spänn! :D

Anneli sa...

Jag hörde också om julbordet på IKEA, det låter som om man kanske skulle ta och testa :)