tisdag 21 december 2010

En award!!


Oj vad glad jag blev när Annelie gav mig en award! :) Jättekul! Det behövdes verkligen för att pigga upp min lite halvdassiga tillvaro. :)

Så nu ska jag berätta 3 saker om min själv och sedan skicka vidare awarden till 3 personer.

Då börjar vi med 3 saker om mig:

1) Vi har haft hus i södra Spanien uppe i en liten bergsby 2 km från havet. Vi hade en utsikt som var helt makalös och någon gång ska jag se om jag hittar fotona och scanna in dem så ni får se. Vinfält så långt ögat kan nå, medelhavet sträcker ut sig till höger, och rakt fram ett berg som var så otroligt vackert när solens rörelser gav så vackra skuggor så man nästan blev religiös på kuppen. Så vackert. Tyvärr blev vi tvungna att sälja det för 10 år sedan, och jag har saknat det varje dag sedan dess.

2) Jag är jätterädd för spindlar. Bara att se ordet spindel ger mig rysningar. Jag kämpar dock med att lära mig att de inte är farliga (i Sverige i alla fall). När vi hade huset i Spanien så hade vi ofta spindlar både inomhus och utomhus. Oftast var det ofarliga "regnspindlar", men en och annan tarantella och en fågelspindel råkade vi ut för också. Brrr.....

3) Jag älskar att brodera. Särskilt korsstygn. Har just idag gjort klar dotterns julstrumpa och ska lägga ut den till allmän beskådan imorgon.


Jahapp, det var 3 saker om mig. Nu ska jag skicka awarden vidare. Hupp vad svårt! Jag vill ju skicka till alla, men jag får väl välja ut några st.

Anneli, för att hon har en så underbar inställning till skrivandet. Hon är så positiv trots motgångarna. Men snart släpper det Anneli, snart får du ditt kontrakt!

Stort och smått för att hennes blogg är så himla härlig att läsa. Den får mig alltid att le.

Karina med K för att hon nått dit jag också vill komma. Hon har nyss fått sin bok utgiven, och det är så kul och intressant att få följa henne.

4 kommentarer:

Anneli sa...

Tack gulliga du! Vad glad jag blir.
Ja, vi får verkligen hoppas att det släpper för oss båda snart :) Plötsligt händer det...
Kram!

Cattis sa...

Grattis till awarden.

Jag har fobi för ormar på samma sätt som du känner för spindlar... kan inte titta på dem varken på bild eller tv :(

ha en skön dag

kramkram

Ninas skrivarlya sa...

Anneli: Ja! En dag SKA det släppa för oss. Det bara SKA! :)

Cattis: Tack söta du! <3 Ormar gör mig inte så mycket, men spindlar... *ryyyyyyyyys* ;)

stort och smått sa...

Tack snälla söta! =)
Jag blev jätteglad!

Och spindlar.... ryyys!