torsdag 30 december 2010

6 nya förlag

Nu har jag suttit och plöjt igenom SvB:s branschregister över förlag och har nu 6 förlag på lut att skicka till. Tre av dem kan ta emot via mail, och det gillar jag ännu bättre. Mailade det ena för att höra om mitt manus var intressant för dem och de svarade nästan direkt att jag skulle skicka in till dem. Bra där.

Några av förlagen är lite halvstora, några är små och ganska okända. Ska bli intressant att se hur det går i vända 3 som det nu blir. Det blir nog en bra början på 2011 tror jag bestämt. Nu är det bara att tuta och köra!

TUT TUT!

7 kommentarer:

Malin, Costa Brava sa...

Just s`brukar ja me göra ;) Lycka till

Ninas skrivarlya sa...

Ja nu är det bara att köra på så det dammar! Jag har inget att förlora som du skrev någon gång till mig, så jag tog fasta på det och letade upp en massa förlag att skicka till. :)

Tack fina du för all pepp! <3

Perny sa...

Heja heja heja
*står med vimpel och visselpipa vid sidan av och hejar på dig*

Låter som om 2011 kommer bli ditt år ;)

Ninas skrivarlya sa...

Perny: Tack tack du med Perny! Ja vi får hoppas att nästa år blir mitt år. Drömmar kostar ingenting. :)

Anneli sa...

Japp, tuta och kör. 2011 here we come! Lycka till!

Ninas skrivarlya sa...

Anneli: Japp, nu ska vi se till att det blir vårt år! Heja oss! :)

Maria E. sa...

Hej Nina!
Vad roligt att du hittade min blogg, för nu fick jag ju upp ögonen för dig med:)
Ja, det är spännande att få en bok publicerad, men lite läskigt också. OM den skulle få massor av uppmärksamhet blir ju folk nyfikna på mig också och det har jag blandade känslor inför.
Du har gått igenom ett tufft år. Jag förlorade mamma och mormor med några månaders mellanrum för tre år sedan och hamnade i en livskris kan man säga. Så jag kan tänka mig hur du har haft det.
Vilket otroligt fint lektörsutlåtande du har fått! Nu är det bara att tuta och köra:) Tack för att du länkade till mig, jag gör detsamma:)
Ett riktigt gott nytt år önskar Maria