måndag 2 augusti 2010

Visst är det irriterande

Man vill så gärna, och förmodligen blir det inget annat än pannkaka av alltihop. Vad jag menar? Mitt manus förstås. Min högsta dröm just nu är att få mitt manus utgivet, men någonstans så inser jag att jag förmodligen aldrig kommer att få det. Det finns så himla många bra böcker, böcker som jag aldrig kommer på att skriva. Böcker som verkligen når fram, som berör. Det vet jag inte om mitt manus gör. Fast jag vet att en vän som läste igenom manuset började gråta på slutet för att hon blev så berörd. Det är ju ett gott betyg. :) Men är det bra nog?

Jag bli (inte så) lite provocerad när jag läser en bok som är så genomusel att det inte ens går att nämna titeln på samma dag som ordet bok. Då kan jag tänka: Om de kan ge ut sådan smörja, då borde förlagen ha dragkamp om mitt manus!

Dream on ...

2 kommentarer:

Annika sa...

Nina, tappa för guds skull aldrig tron på det du gör. I en självuppfyllande profetia blir ditt manus utgivet! Det enda du inte vet är hur lång tid det tar... Om personen som tar emot ditt manus har en dålig dag och inte är fokuserad på vad han/hon läser så blir det utgivet hos ett annat förlag ;)

Ninas skrivarlya sa...

Ja det är ju det jag hoppas på. Tack Annika för pepp. :)