onsdag 4 augusti 2010

Så många idéer, så lite tid


Jag har hur många idéer som helst på nya manus. Mitt huvud bara sprutar ut idé efter idé, den ena mer osannolik än den andra. Många idéer skrattar jag åt för mig själv och avfärdar direkt, medan andra ligger och jäser och mognar likt ett årgångsvin i mitt huvud och ibland provskriver jag till och med några sidor för att testa idén. De flesta faller där och då, men då och då går en idé vidare genom det nålsögat och jag fortsätter skriva. Jag vet inte riktigt hur många halvfärdiga manus jag har i min dator som ska fortsättas på när jag redigerat klart mitt historiska manus, men det är några stycken.

Dock är det speciellt ett manus som pockar på lite extra att få bli färdigskrivet, men jag har kört totalfast i det. Kommer inte vidare alls. Men det kanske löser sig när man väl sätter sig vid datorn. Ofta gör det ju det, och det här manuset har en märklig förmåga att skriva sig självt.

Och medan jag skrev detta kom en ny idé fram ...

1 kommentar:

Cattis sa...

Jag vet hur det känns. Jag har två nya ideér när min första bok är klar. Den ena är rätt proviserande så jag vet inte om jag vågar skriva den. haha, det återstår att se.

Lycka till

kramkram