måndag 9 augusti 2010

Stress, stress, stress...


Idag har jag verkligen fått göra skäl för min lön! Huga! Sprang som en skållad get mellan patienterna, och fick ändå en massa skit extra att göra för att saker strular till sig hela tiden. Blä. Fick lunch först vid halv 3!! Hur bra är det egentligen?! Inte alls.

Hatar att stressa, mår så dåligt av det. Adrenalinet sprutar ur öronen och jag får hjärtklappning. Önskar jag kunde fräsa ifrån mer än vad jag gör, för som det är nu så är vi 3 personer som gör 4 personers jobb. En chef som måste hålla i pengarna gör att vi inte kan få en till som hjälper till. Usch, det är för tufft det här. Det är ett väldigt roligt jobb egentligen, men inte under de här omständigheterna. Då blir det bara jobbigt och tungt och man känner att man inte hinner med någonting vilket gör att patienterna blir lidande.

Tur det snart är slut så det är dags att börja den lugna pluggtillvaron igen. Hehe ...

3 kommentarer:

Anneli sa...

Hua,det låter jobbig! Det är roligare att skriva ;-)
Kram!

Anonym sa...

Ja fy vad hemskt med stress. När jag var på sjukhuset, som patient alltså, sprang personalen HELA tiden. Det var full rulle dygnet runt. Jag led verkligen med dem och ändå var de supergulliga och tålmodiga. Ni gör ett fantastiskt jobb inom vården.

Hoppas att pluggandet ger dig lite vila så inte kortisolnivåerna förblir höga.
Kram Kaiza

Ninas skrivarlya sa...

@Annelie: Jaaaaa! Verkligen mycket roligare. Kan tänka mig att bli författare på heltid. Jadå. :)

@Kaiza:Tack söta du. Just nu har jag väl kortisol som räcker till ett helt sjukhus tror jag. Usch, inte kul. Men snart så börjar skolan igen. Kul!