torsdag 30 september 2010

Snart kalasdax

Pluttan alldeles nyfödd

Idag fyller min stora, lilla tjej 14 år! Herrejösses ändå! Just i detta nu för 14 år sedan låg jag i en säng på Huddinge sjukhus och kämpade på för att få ut min tös. Att det var en tös visste vi inte innan. Jag var helt övertygad om att det var en pojke därinne. En lite rolig grej: min exman var innan förlossningen störtsäker på att när bebben fötts så var det första man kollade om det var en pojke eller flicka. När lillan slutligen kom ut (efter en seg kamp som fick avslutas med sugklocka) så var det till slut (efter flera minuter) jag som undrade vad det var för kön. Han lyfte på ena benet och kikade. Först trodde han en pojke, men vid en närmare titt så såg han att det var en tjej. ;)

Om några timmar ska jag åka och fira henne. :)

4 kommentarer:

stort och smått sa...

Grattis!

Annika sa...

Grattis till tjejen!

Cattis sa...

Grattis till henne. Min yngsta är oxå 14 och jag trodde oxå att det var en pojke. Jag skulle bara konstatera det när jag kikade mellan benen och flyttade nevelsträngen för att titta, men där var ingen snopp. Flicka nummer två var född och det var underbart då och fortfarande alldeles himelskt med dessa två fina flickor. (hade såklart varit det med en pojke med, men... ja, du fattar va??)

kramkram

Anneli sa...

Grattis!
Tiden rusar verkligen iväg, jag har själv en som snart är 13. Det var ju helt nyss han tultade omkring med sina älskade bilar i sina knubbiga små händer.
Kram!