tisdag 18 oktober 2011

Tom i huvudet

Dränerad... Har inte en vettig tanke kvar i huvudet längre... Tomt...

Förlåt att min blogg är så negativ och aptrist just nu, men jobbet tar massor med tid och dessutom är jag på sluttampen innan jag får min examen och det stressar mig oerhört. Min dotter sade för en liten stund sedan att hon vill att jag ska skriva mer inlägg i bloggen för hon vill läsa mer i min blogg... Hm, jo. Jag vill skriva, men jag har ingen ork, ingen inspiration, ingen fantasi.

Återkommer när hjärnan återgått från det stand-by mode som den står i just nu. En miljon saker att göra och ingen tid att göra det på. Hej stress! Hej magsår! Hej hjärtinfarkt!

4 kommentarer:

Joanna Björkqvist sa...

Ta det bara lugnt! Vi finns kvar! Det känns som om det är lite allmänt med bloggdepp nu, så prioritera rätt och stressa inte ihjäl dig! :)

Tina sa...

Hjärnan behöver ett break ibland. Och tjatat på dig om stress har jag gjort så många gånger att jag inte tänker göra det igen ... Men en *KRAM* får du <3

Författarvisionären Ebba sa...

Du behöver inte anstränga dig just nu - vila ditt huvud. Tänk att det är som att ligga i havet, behöver inte simma hela tiden, det går bra att ligga och flyta då o då.
KRAM

Anneli sa...

Sådant är livet ibland. Då gör man bäst i att vila och återhämta sig en stund.
Kramar!