fredag 14 oktober 2011

Näääää...

Jag blir galen på Stockholms Universitet. GALEN!! G.A.L.E.N.!!!! De är inte kloka på en fläck. Jag som var så glad över att ha gjort klar uppsatsen blir nu helt mosad, trampad på och överkörd på en och samma gång. Så här är det:

Jag hade handledare A när jag började skriva min uppsats. Hon var illa omtyckt av oss som hade henne av olika skäl. Hon kändes inkonsekvent och väldigt inrutad. Hur som helst så är det så att man ska ha en vetenskaplig teori att "diskutera" med i sitt arbete, och min handledare gav mig ett förslag på en teori som jag skulle ha utifrån mitt syfte och frågeställningar osv. Jahapp. Jag jobbade på som tusan för att bli klar. I höstas fick jag handledare B eftersom handledare A slutade. Jag skickade alltså in min uppsats i förrgår för att få feedback så jag kan finslipa innan uppsatsen ska lämnas in nu på söndag.

Så kom feedbacken. Kaboom! Jag har helt fel teori och som uppsatsen är skriven nu kan hon inte godkänna den just pga fel teori. Men för f*n! Jag grinade och skickade ett surt mail tillbaka. Efter lite mailväxling så har hon gett mig lite tips och hon har hjälpt mig lite med förslag på ändringar i resultatet, så om jag jobbar järnet i helgen så kanske jag hinner ändå. Jag har dessutom fått en extra dags uppskov för att kunna hinna. Nu är det bara att kavla upp ärmarna och träna sittfläsket, för nu ska här skrivas uppsats i helgen!

6 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Men WTF.
Då förstår jag att du tjurar.

Hanna Lans sa...

Men FY vad trist! Det där med att vara utlämnad till andra människor är så himla sårbart. Ska man behöva kolla med flera handledare för en uppsats skull för att kolla att handledare A sagt rätt? Va? Nejnejnej, åh, vad jag förstår att du är sur!

Anneli sa...

Usch, det låter inte kul alls. Hoppas att det går bra den här gången :)
Kram!

Författarvisionären Ebba sa...

Vilken näsbränna:-(

Skickar över 24 extra timmar i en sidenpåse som du kan plocka fram om de behövs i helgen >>>>>>>

KRAMEN

Ninas skrivarlya sa...

Åsa: Ja, du kan bara ana hur sur och arg jag var. :(

Hanna: Jag frågade faktiskt om det är en subjektiv bedömning från dem vilken teori man ska ha.. Har inte fått svar på det... ;)

Anneli: Det hoppas jag med. Tack!
Kram

Ebba: Usch ja. Man kan ju säga att jag har lärt mig massor av denna näsbränna. Tack för de extra timmarna, de behövs nog! :)
KRAM

Helena Milton sa...

Stackars dig, vad trist det låter. Skriv "bort" det så fort du kan så det är gjort sedan.