onsdag 16 februari 2011

Min morgon so far...

* Lämnat sonen på dagis.
* Tränat en halvtimme på crosstrainern (inklusive lite armhävningar och maghävningar höll jag på att skriva, menar ju sit-ups)
* Duschat
* Druckit en kopp kaffe (och tagit en bit mörk choklad till - det är ju lillördag idag...)
* Kommit på ett nytt manus - en uppföljare till förra manuset egentligen
* Laddar för att ta mig an skoluppgifterna

Haha. Gud så trött jag ser ut på det där fotot! :) Inser också att det är dags att ta en vända till frisören...

3 kommentarer:

Maria E. sa...

Hej Nina!
Jag tänkte på det du skrev i ett annat inlägg om sex och våld i en ungdomsbok. Jag har inte riktigt fattat om det är en ungdomsbok du har skrivit, men min uppfattning är att förlagen inte är jättepigga på de ämnena i ungdomsböcker. Skriver du däremot en vuxenroman är det bara att vräka på:).

Jag vet inte varför förlagen är så rädda för sex i ungdomsböcker. På min tid (sent70-tal, tidigt 80-tal) var det ofta sex i ungdomsböckerna. Kommer du ihåg Hans-Eric Hellberg och Puss och Kram-serien? De var ju jättespännande att läsa! Det är ju just när man kommer in i puberteten som det här med sex är så himla nytt och fascinerande:).
Lycka till och kram!

Ninas skrivarlya sa...

Maria: Nej jag har inte skrivit en ungdomsbok. Det är en vuxenroman! Det är därför jag blir så paff när de säger att de tycker den gränsar till att vara en ungdomsbok! Det kan ju inte vara innehållet som de syftar på då... kan det vara mitt språk i så fall? Jaja. Jag väntar fortfarande på andra förlag så får vi se.

Puss och kram har jag svaga minnen av... ;)))

Kram och tack

Ebba Range sa...

Bravo för att du tagit hand om kroppen o knoppen (choklad) idag. När du kommer ut ur idet kommer du ståla i kapp med solen ska du se:-) /Kram Ebba