onsdag 23 februari 2011

Jadå, det går framåt

Nästan 2000 ord idag (inkl. några ord från igår). Det känns jättebra efter att jag har läst igenom lite snabbt och känner att det faktiskt håller att arbeta vidare med, vilket jag tvivlade på innan. Men nu när jag satt vid en annan dator (min lilla laptop) så skulle jag kolla i dropboxen hur många ord jag skrivit, och så var allt jag skrivit BORTA! ALLT nytt jag skrivit! Jag höll på att börja grina. Varken jag eller maken kunde förstå hur det kunde ha gått till eftersom dropbox sparar automatiskt då och då, och dessutom är jag noga med att spara själv. Gick in i andra datorn, och loggade in i dropboxen där. DÅ uppdaterades den och texten ploppade fram.

Jösses. Där höll jag på att få en hjärtinfarkt!

Nu ska jag sova.

3 kommentarer:

Ebba Range sa...

Aj, aj, aj - nästan helkris. Jag brukar skicka allt jag skriver - när jag är klar för dagen - till min egen mailbox, ja - två stycken faktiskt - då har jag alltid aktuell backup. Kan det vara ett förslag att spara?
Vilken tur att det fanns kvar ändå:-)

Ninas skrivarlya sa...

Ebba: Jag använder mig av dropbox som är ett jättebra alternativ. Den kan man komma åt från vilken dator som helst också, och den sparar automatiskt i programmet. Jättebra. Tidigare brukade jag maila till mig själv, men nu har jag dropboxen istället. Fast man kan ju aldrig bli för säker så jag kanske ska lära mig att maila till mig själv också... :)

Maria E. sa...

Fy, så hemskt. Jag sparar typ efter varannan mening och mejlar hela tiden mitt manus till mig själv. Det är fruktansvärt när en massa text försvinner. En del sparar i USB-minne. Jag vet ingenting om det, men det kanske kan vara något?
Kram!