fredag 4 februari 2011

Här är utmaningen!

Sådärja. Då kommer mina svar på utmaningen från Susanne. Here goes!

Så skickar jag vidare utmaningen till @nette!

Finns det något killnamn som du tycker är så trist och fult att du skulle skämmas för hans namn om han var din kille?
Njae, det kan jag väl inte säga direkt. Visst finns det ur-fula namn, men inget som jag kommer på att jag skulle direkt skämmas för. Det är ju i så fall personen man skäms för, inte namnet... Men skulle man skämmas för personen då får man ju undra varför man är ihop. ;)

Om du fick välja ett enda av dina ex att tillbringa ytterligare en natt tillsammans med, vem skulle du då välja?
Ojoj. Hoppas du inte läser det här, raring... När jag var 16 blev jag hals över huvud förälskad i en norrman som bodde två hus bort i det område i södra Spanien där vi hade hus. Vilken sommar! Vi hade kontakt av och till i många, många år efteråt och han var min första, riktiga kärlek. Men nu är jag ju gift och skulle inte vara otrogen, men vore jag inte gift så ...

Finns det någon dialekt som du tycker är så ful och osexig att du skulle ha svårt för att inleda ett förhållande med en kille med denna dialekt?
Inte dialekt, men om man har en gnällig röst, det går fetbort! När jag var singel så skulle jag gå på dejt med en kille var det tänkt. Han ringde till mig, men när jag hörde hans röst så tog det tvärstopp. Aldrig i livet att jag skulle kunna gå på dejt med honom, än mindre bli ihop! Maken till gnällig röst har jag aldrig hört, och det är något som får mig att backa.

Om du var tvungen att välja mellan att aldrig mer i ditt liv få använda någon typ utav smink eller att aldrig mer få läsa en bok, vad skulle du då välja?
Enkelt. Jag kan gå ut utan smink på mig så det kan jag leva utan. Böcker kan jag INTE leva utan däremot.

Om du var sommarpratare i P1 och skulle berätta en lustig historia hämtad ur ditt liv, vad skulle du då berätta?
Kan faktiskt inte komma på något nu på rak arm. Det finns säkert massor av roliga grejor som jag skulle kunna berätta, men nu står det still...

Om du inte får nämna en kändis, vem är då världens snyggaste kille?
Min son! Hans ögonfransar är to die for!

Vet du vad din mormors mamma och din farmors mamma jobbade med?
Ja. De var hemmafruar/bondmoror bägge två i norrlands inland. Farmorsmor i Jämtland och mormorsmor i södra Lappland.

Skulle du våga sätta 100.000 kronor på att du utifrån ett klassfoto kan nämna både för och efternamn på alla klasskompisar från mellanstadiet?
Absolut. Det paradoxala är att jag har jättesvårt för att lära mig namn, men har jag väl lärt mig dem, då sitter de för tid och evighet.

Nämn något som du gjort och ser tillbaka på och tänker ”Hur kunde jag vara så jävla dum!?"
Jadå det finns en hel del att ösa ur av dumheter jag begått i livet... Den värsta tänker jag inte ens berätta för den är så hemsk. Men jag kan berätta om när jag var ung och bodde på somrarna i södra Spanien, då hände det grejor minsann. Hrrm... Ofta kunde jag och en kompis (eller min dåvarande kille) lifta från kusten (där allt roligt fanns) upp till byn på natten i fyllan. Och chaufförerna var lika fulla som vi. Och vägarna var slingriga OCH utan räcken OCH stupade rakt ner... Need I say more? Jag är glad att jag lever idag kan jag säga.

Finns det något yrke som nästan automatiskt gör även den torraste kille lite mer spännande och intressant?
Som sjuksköterska måste jag ju faktiskt säga två yrken: brandman och läkare. Mums! Det är någonting med sjuksköterskor och brandmän...

Villa, hund och Volvo eller lägenhet i city, utekvällar och cykel. Vilket tror du stämmer bäst överens på ditt liv om fem år?
Om 5 år så hoppas jag att jag har min karriär som författare i uppseglande med allt vad det innebär ekonomiskt. Då kanske vi har köpte en större villa, vi har kanske köpt en hund och en annan bil. Volvo vet jag inte, men ny bil i alla fall. Dream on.

Om alla dina tidigare pojkvänner skulle sätta sig i ett rum och komma överens om din absolut sämsta egenskap, vad tror du då dom skulle komma fram till?
Kan vara riktigt långsur om nöden kräver. ;)

Om du var tvungen att byta hem med någon av dina tjejkompisar, vems hem skulle du då föredra?
Oj det var svårt. Pass...

Vad är det absolut konstigaste stället du har varit tvungen att kissa på?
I en gränd på Kungsholmen ... Efter en pubrunda ...

Vem av tjejerna i rummet skulle med störst sannolikhet kunna tänkas bli statsminister?
Hm, det är bara jag hemma så det får väl bli jag då. Fast å andra sidan, nä. Jag är inget statsministerämne. Jag är för velig för det ...

4 kommentarer:

Susanne B sa...

Kul att du tog dig tid! Håller med om det där med gnällrösten. När jag var nykär spelade jag upp min mans telefonmeddelande för min mamma, för att jag tyckte att han hade så vacker mörk röst :-)

Anette sa...

hahaha...tack för den vännen. Ska klura och återkomma i ett inlägg. Har en annan utmaning som väntar innan, min lite udda pryl i mitt hem från Engelwinges Maria =)

Kramar @nette

www.malinrocaahlgren.com sa...

Susanne; underbart hahaha
Anette; ser fram emot detta hehe
Nina; u got mail

Ninas skrivarlya sa...

Susanne: Hahaha! Gud vad kul! Själv föll jag också pladask för min mans röst i telefon när jag hörde den första gången... ;)

@nette: Ser fram emot att få läsa! Kram

Malin: Svarat. ;)