fredag 25 februari 2011

Igår kväll

... var jag inte pigg alls. Jag var iväg en sväng till Farsta igår för att handla lite prylar till mammas lägenhet och beställa en iPhone till dottern. När jag kom hem var jag så slut så jag bara rasade ihop på soffan. Där låg jag sedan resten av kvällen. Jag masade mig iväg och hämtade sonen på dagis, och försökte börja steka pannkakor till middag, men maken fick ta över. Jag orkade inte. Jag frös, mådde illa, hade huvudvärk och kände att mina sista krafter var helt borta. Det var till och med jobbigt bara att andas. Jag orkade inte ens gå och lägga mig så det blev väl min vanliga sovtid igår egentligen, men jag hade sovit lite på soffan innan. Åt ingen mat, utan tog några skorpor och te på kvällen. Det var riktigt läskigt att vara så totaldränerad på all ork och energi i kroppen. Det går inte riktigt att förklara på ett bra sätt känner jag, men jag tyckte det var otäckt. Det var som att braka in i en vägg med huvudet före.

Idag känner jag mig en aning bättre. Trött och slut är jag, och oerhört stressad. Har en uppgift som ska vara inne idag som jag inte ens har påbörjat pga energibrist... ska se om jag hinner göra klar den idag.

En positiv grej är i alla fall att jag har beställt biljetter till Rihanna för mig och dottern! Kul. Jag gillar hennes röst och musiken är jättebra. Nu dröjer det ända till 2 november innan konserten, men då har vi något att se fram emot.

5 kommentarer:

Cina sa...

Usch ja! Det är nästan otäckt att bli så där trött! Hoppas du mår bättre idag, att du sovit dig till lite mer energi!
Kul att gå på konsert!

Ebba Range sa...

Förfärligt när man blir så där dränerad - hoppas på god återhämtning o att du får det gjort som du förutsatt dig. /Kram Ebba

Tina sa...

Du Fröken, ta kroppens signaler på allvar! Jag vet hur det är att vara så trött att man rent fysiskt faktsikt är illamående - det kräver vila! Inte bara en natts sömn. Jag har sagt det förr; dra ner på kraven, prioritera och välj bort! Ibland måste tyvärr även det man anser vara roligt och lustfyllt väljas bort till förmån för lediga stunder och vila.

Ninas skrivarlya sa...

Cina: Tack, men jag mår ungefär som igår... Sådär med andra ord. Men det blir nog bättre till imorgon. :)

Ebba: Ja det var inte kul att uppleva att bli så totalt utslagen. Men nu kan det bara bli bättre. :)

Tina: Tack för att du kommer hit med jämna mellanrum och skakar om mig lite. Nu är det nog så att jag har fått en variant av magsjuka som det verkar, så det var nog därför jag kroknade så¨totalt igår. Mår sådär idag, så det blir bara blåbärssoppa, te och skorpor till middag här. :)

Kram

Tina sa...

Tss, någon måste ju skaka om dig du envisa människa som vägrar se till ditt eget bästa! ♥