måndag 21 februari 2011

Mäh!

Vad trött man kan bli. Var på skolan för handledning av uppsatsen. Det kändes ok inför handledningen och jag hoppades få lite bra feedback och lite mer tips på hur jag går vidare och utvecklar min text. Det fick jag också.

MEN. Jag har ju diskuterat med henne om att jag vill göra en enkätundersökning eftersom jag har så dåligt med tid. Till slut gick hon med på det och jag satt i godan ro och kämpade och knölade på med frågor till enkäten. Idag sade hon att det kommer att krävas ca 100 enkätsvar för att få ett ordentligt underlag. Men suck. Kunde du inte ha kläckt ur dig det LITE tidigare?! Jeeez vad less jag blir. Då måste jag ställa in mig på att göra intervjuer i alla fall. Dessutom började vi diskutera att skriva uppsatsen ur ett annat perspektiv än det jag påbörjat. Jahapp. Visst blir det enklare för mig ur det andra perspektivet, men när jag ändå börjat skriva lite så är man liksom inställd på det. Nåja. Huvudsaken är att det bli lättare för mig att slutföra eländet, så spelar det egentligen ingen roll vilket perspektiv jag ser. Ska bara leta lite andra artiklar och sånt nu istället... Gaaahhh!

Ingen bra början på dagen... Tur jag har kaffe!

4 kommentarer:

Monika Häägg sa...

Förstår din känsla över det här. Har man ställt in sig på att skriva om något så är det ju dit man vill gå. Känner igen mig själv, har väldigt svårt att svänga om när jag väl kört in i ett spår. Hoppas det blir bra för dig ändå!

Ninas skrivarlya sa...

Monika: TAck. Ja det hoppas jag med att jag kan klara av att växla spår, men det går säkert. :)

Ebba Range sa...

Den inre bromsen kan ibland vara svår att forcera - lycka till:-)

Ninas skrivarlya sa...

Ebba: Ja verkligen. Men det ska nog gå. Tack för lyckönskningar. :)