onsdag 23 februari 2011

Första genomläsningen

Sitter och läser igenom de första 80 sidorna som jag skrivit och tänker: fy f*n vad bra! Är det verkligen jag som har skrivit detta?! Här kommer en kioskvältare av rang. Nåja, nu överdrev jag väl en aning, men jag hade börjat tvivla på manusets kvalitet och handling och allt, men nu när jag läser igenom så ter det sig mycket bättre än jag först trodde och det överraskade mig faktiskt. Det känns mycket roligare nu att sätta igång och skriva igen. Härligt med så positiv feedback från mig själv.

7 kommentarer:

Ebba Range sa...

Ja men så ska det vara:-) Det är så häftigt när man njuter av att läsa det man själv har skrivit och tycker att det håller och är BRA:-) Andra delar kan det vara svårt att få en helhetssyn av - men vissa delar kan vara riktiga höjdare. Det där med 'har jag skrivit det där?' Jag fick beröm för en gestaltad scen av lektören en gång som citerade den. Och jag kände inte ens igen den - men såg oxå att den var bra:-)

Anonym sa...

Hejja dig. Så känner jag med ibland.

Agneta sa...

Vad kul!!! =))

Ninas skrivarlya sa...

Ebba: Det är så himla bra för ens självförtroende som annars tenderar att sjunka ner i skoskaften annars om man bara jobbar på (i alla fall för mig). :)

Malin: Jamen du ÄR ju bra! Det har du ju fått bevisat. ;)

stort och smått: Ja, det var faktiskt riktigt skoj att upptäcka. :)

Annika, Bokplantan sa...

Gôtt! Som vi säger här i Götet.

nillas liv på pinnen sa...

Så där är det för mig också! När jag inte läst det jag skrivit på ett tag känns det vingligt och osäkert och bla bla, så läser jag igenom det och bara: Va!? Det här är ju bra ju!
Man ska kanske läsa sina texter oftare.

Åsa Hellberg sa...

Vad härligt att höra. Det är nog det självförtroendet man behöver tror jag:)