måndag 28 januari 2013

Jamen då kör vi väl då?!

Nu ska jag väl ta och skaka liv i bloggen tänkte jag i och med #blogg100. Jag har haft en hel del skrivkramp i och med att jag har känt att det här är en skrivarblogg och då borde jag mest fokusera på skrivandet. Så när skrivandet ligger lite i träda så känner jag att jag inte har så mycket annat att skriva om, och det blir glest mellan inläggen.

Jag var till och med på väg att starta en ny blogg igår just för att få skriva fritt om allt som faller mig in. Mat, inredning, shopping, böcker... Ja, vad som helst. Men så ramlade jag över hashtaggen #blogg100 som jag skrev om igår och bestämde mig för att nu minsann, NU ska min blogg handla om precis det som jag vill. :) Djupa frågor såväl som ytliga saker, långa och korta inlägg kommer att samsas där jag kommer att skriva om allt som jag känner för. Även skrivandet...

Då kör vi.

Ok?

Ok.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Såklart!
Och det måste ju vara så att du skriver om vad du vill. Det är ju många skrivbloggar som skriver om en massa annat så ... kör nu!

Agneta sa...

Det är ofta blandningen som gör charmen hos en blogg. Tycker jag.

Annika sa...

Härligt Nina! Det ska bli spännande att följa dina inlägg. :)
Kram

Ninas skrivarlya sa...

Helena: ja visst är det så. Det har nog mest suttit i mitt huvud att "jag har en skrivarblogg - jag MÅSTE skriva om skrivande". Men nu får det släppa. Hoppas jag. :)

Agneta: Det är ju det. Och jag hoppas hitta en bra balans nu. :)

Annika: Tack fina. Kram!

Anneli sa...

Härligt! :)

Tina sa...

Blir ju ännu intressantare bara när det dyker upp olika ämnen :-)

MalinC sa...

Trevligt! Jag tänker också så där när livet är fullt upp med annat.
Det blir bara trevligt att följa dig!