torsdag 5 april 2012

Ja, vem var jag nu då?

Tyvärr fick jag bara två svar på mitt förra inlägg, men jag inser ju förstås att det var helt fel tidpunkt att kasta ut en sådan fråga. Det är påsktider och ingen har ju tid med bloggar nu. Det borde jag ha tänkt på... Nåja, jag fick två svar och det jag häpnades av var hur bra de fångade mig.

Lovable skrev: Du är envis som synden, blir arg de dagar då kroppen inte lyder och har så många ideer att du inte vet hur du ska få ihop tiden till att förverkliga dem alla. En riktig mångsysslare som sätter din familj främst och som har många goda vänner som tycker om din omtänksamhet och det du bjuder på!

*Envis som synden - ja det är jag nog. Jag kan vara riktigt tjurskallig när jag lägger den sidan till. Hihi.
*Blir arg de dagar kroppen inte lyder. - Oh ja! Jag verkligen hatar att vara sjuk då jag inte kan göra det jag vill, och blir jättefrustrerad av det. Min make får alltid säga till mig att jag ska ta det lugnt...
* Har så många idéer att jag inte vet hur jag ska få ihop tiden... - Så sant. Jag har massor med idéer i huvudet, men jag önskar det fanns mer än 24 timmar på dygnet så jag kunde hinna med mer än jag gör.
*Sätter min familj främst. - Alltid! Min familj kommer alltid först.
*Har många goda vänner som tycker om din omtänksamhet... - Jag har inte många vänner, men de få jag har är jag rädd om.


Maria skrev:
Nina är en vetgirig och envis person. Det hon inte kan eller känner till tar hon reda på. Hon ger sig inte när hon satt ett mål, hur motigt det än är. Hon skrattar ofta och har humör, även om hon inte visar så mycket av det på bloggen. Hon kan bli ordentligt arg, men hon är inte långsint. Hon älskar sin familj och sitt hem. Hon tycker om när hela familjen är samlad och alla mår bra. Det är viktigt för henne. Då känner hon sig trygg. Hon har också behov av egen tid då hon får utlopp för sin kreativitet och fantasi.

*Vetgirig - ja mycket. Jag älskar att lära mig nya saker och jag är den evige studenten egentligen. Gillar att plugga och läsa mig till ny kunskap.
*Envis - japp. som jag skrev ovan. :)
*Ger mig inte när jag satt ett mål, hur motigt det än är - Ja, så är det. Det har väl med min envishet att göra... Jag är målmedveten och ger mig inte förrän jag nått det jag vill.
*Skrattar ofta - Ja det gör jag. Varje dag. Många gånger. Skratt är något som får mig att må så bra, så jag ser till att skratta mycket varje dag.
*Har humör - Hrrrm... Det kan nog min familj intyga att jag har... *host host*
*Kan bli ordentligt arg - Ja det kan jag, fast tack och lov är det sällan jag blir riktigt rasande.
*Inte långsint - Nej, inte längre. Jag var det förut, men inser att jag bara mår dåligt av det så det har jag arbetat bort.
*Älskar min familj - Oh ja. Min familj är mitt allt.
*Älskar mitt hem - Jag är en typisk oxe; hemkär. Jag tycker om att resa, men längtar ändå alltid hem.
*Tycker om när hela familjen är samlad och alla mår bra, det är viktigt och får mig att känna mig trygg. - Så sant. Jag verkligen hatar när min dotter åker till sin pappa varannan vecka, för då är inte min familj samlad.
*Behov av egen tid då jag får utlopp för min kreativitet och fantasi. - Ja, jag är lite av en ensamvarg och behöver ofta tid för mig själv när jag får ägna mig åt skrivande eller smycken för att må bra.

O vad roligt att läsa, och hur otroligt passande era analyser av mig var. Det är verkligen fascinerande vilken bild man kan ge av sig själv ändå i en blogg, trots att jag tycker att jag inte lämnar ut så mycket. Jag är personlig, men inte privat. Ibland kan jag förstås lämna ut privata detaljer också, men oftast inte.

Tack Lovable och Maria för era fina ord. De gladde mig oerhört.

3 kommentarer:

Maria Engelwinge sa...

:)

Åsa Hellberg sa...

Jodå, jag läser, men just den där som jag har sett på flera bloggar blir konstig för mig. Jag svarar andra inlägg istället:)

Smulan sa...

Jag har varit här inne då och då och återkommer men jag "känner" dig inte riktigt än för att kunna säga något tyvärr :-(

Glad påsk