måndag 23 april 2012

Denna förlamande trötthet

Jag är verkligen så trött så jag inte vet vad jag ska göra. Jag har dragits med min förkylning nu i 2 månader och nu är det dags att kontakta läkaren för en koll. Har en vän som har samma som jag och han har fått veta att det är TWAR. Brr... det låter läskigt med TWAR! Nå, vi får väl se. Jag är i alla fall så trött så jag somnar på soffan utan problem och kan sova i fler timmar trots att sonen leker bredvid mig. Jag som annars är så lättväckt...

Jag har dessutom haft ett par jobbiga dagar med saknad och det tröttar också ut mig. Jag saknar mamma och pappa så det gör fysiskt ont i mig. Saknaden klöser och river i mig, och jag blir så bitter och ledsen över varför det skulle bli så här. Varför fick inte mina barn uppleva mer av sin mormor och morfar? Särskilt sonen... Han minns inte mycket av dem nu, och han kommer ju glömma mer och mer tyvärr. Det gör så ont i mig.

Dessutom är det mycket med jobbet. Massor att göra, och flera elever som inte mår så bra. Dessutom är det tjafs mellan kollegor som förstås påverkar även mitt jobb negativt. Jobbigt är det, och jag längtar som en tok till sommarlovet. Hur jag ska orka göra något annat än bara ligga i solstolen hela sommaren, det förstår jag inte just nu.

Nåja, jag försöker se framåt och se saker positivt, men ibland är det lite svårare. Jag kämpar på.

9 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Vad bra att du kollar igen. Så där ska du ju inte ha det.

Helena Milton sa...

KÄNNER med dig. En stor kram kommer här från mig! KRAM!

Hanna Lans sa...

Jag håller tummarna för att det är något som du lätt medicinerar och kvickt blir av med!

Joanna Björkqvist sa...

Åh, vad jag lider med dig i din saknad! Jag vet hur saknaden efter en älskad familjemedlem känns...

Önskar också att du fått behålla dina föräldrar längre, för både din och barnens skull. Min svärfar har fortfarande kvar sin mamma i livet; han fyller 75 i sommar. Och hon blir 102 till vintern...

Livet är inte rättvist...

Massor av tröstande kramar!

Lovable sa...

Stor kram till dig vännen! Ibland kan tärande trötthet för att saker och ting inte flyter verkligen vara en mara. Hoppas att det snart händer något som får dig på benen och ger dig kraft och glädje igen. (Några nya uppdateringar ang manus?)

Maria Engelwinge sa...

Å älskade vän! Det gör ont i mig och jag vill bara krama dig försiktigt. Saknad är för jävligt! Positivt tänkande i all ära men jag ser inget gott i att sakna så det gör ont. Verkligen inte. Men jag skrattade åt bilden som du lagt upp. Så kan man också se det:)
Massor med kärlek!!!!

Maria Engelwinge sa...

Du har en utmaning hos mig!
Puss!

Anonym sa...

Hej.

Ett tips mot trötthet.

Q10-100 mg i kombination med Bio carnitin.

Drabbades för några år sen av tarmproblem och förlamande trötthet. Dessa är de enda hälsokosten som hjälpt mig.

Tar dessa 3 gånger om dagen. vitapost.se har bra priser.


/Peter

Ninas skrivarlya sa...

Peter: Tack för tipset. :)