Måste få dela med mig av ett underbart fiskrecept som jag brukar göra då och då.
Fräs 1 finstrimlad purjo med ett paket vardera av fryst dill, persilja och gräslök i lite smör. Det ska inte få färg, bara smälta ihop lite. Lägg fräset i botten på en ugnsfast form. Lägg ca 500 g torskfilé på fräset. Pressa riktigt med citron över och krydda med salt och peppar. Vispa 2 dl grädde lätt och blanda med några msk senap (smaka av tills det smakar gott), salt och peppar och bred över fisken. Ugn 175-200 grader tills täcket fått fin färg och fisken är genomkokt. Kokt potatis och en god sallad till. Såsen blir så sjukt god att blanda ihop med potatis... Mums! Längtar till lunchen imorgon... ;)
Underbart gott!
1 kommentar:
Å vad gott det lät! Det måste jag absolut laga nån dag, särskilt som jag älskar fisk.
Tack för tipset!
Skicka en kommentar