fredag 27 januari 2012

Nämen?! Nu blev min dag lite ljusare


Jag som nyss tyckte att livet var lite småtråkigt när jag sitter här och är lite krasslig... Så snabbt det kan vända! Jag kollar igenom kommentarerna på ett tidigare inlägg och seer att jag fått en award! Maj gad!! Jag blir ju hur glad som helst! Det är Skrivarstudion som ger mig den. Det här är hennes motivering:
Nina, dig har jag följt sedan jag själv började blogga! Just nu har du mycket att stå i med ett jobb som tar tid från skrivandet - förstår att det kan ge lite ångestkänsla...skriva är jag dock säker på att du kommer att göra igen! Hoppas också att du snart får färdiga manus att antas av förlag - du verkar skriva om en tid och en genre som inte så många andra svenska författare tar sig an! Lycka till!
Wow!

Nu ska jag ge den vidare i bloggosfären och det är alltid lika svårt att välja ut några bloggar. Men de här bloggerskorna vill jag ge den till:

Monica: För att du (liksom jag) kämpar mot förlagens refuseringar och jag hoppas verkligen att du en dag ska ro båten i land. Jag är jättenyfiken på din bok och ser fram emot att få läsa den i tryckt form en dag.

Frida: Din bok Charlotte Hassel var verkligen min kopp te om man säger så. Nu väntar jag ivrigt på din nästa bok... :)

Ebba: Underbara Ebba! Din blogg gör mig alltid på så gott humör. Jag är beroende av den. :) Plus dina kommentarer i min blogg, de piggar upp den dystraste dag och gör mig glad.

Helena: Du säger alltid så kloka saker i din blogg och i dina kommentarer till mig. Gillar din blogg jättemycket.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men kära nå´n, blir typ helt svarslös ... TACK! TACK! TACK! :-)

Monica O Kolkman sa...

Tack för awarden!
Vi kämpar vidare!

Författarvisionären Ebba sa...

Rörd och ödmjuk blev jag och lite till för din motivering och för awarden i sig.

Tack goaste Nina!

kram

Ninas skrivarlya sa...

Helena: Vassego. :D

Monica: Ja det gör vi verkligen.

Ebba: Varsågod finaste Ebba!
Kram

Anneli sa...

Grattis! Vad härligt med en award.