måndag 11 april 2011

Måndag morgon

Idag ska jag verkligen försöka jobba med uppsatsen, trots att jag behöver en massa ny litteratur som jag måste hämta ut på biblioteken. nackdelen med att bo här i Sthlm är att allt är så specialiserat, så den litteratur jag behöver finns egentligen på 5 olika bibliotek runt om i stan och det är ju förstås inte mitt i city de ligger heller så man snabbt och enkelt kan ta sig mellan. Ånä. Så enkelt ska man minsann inte komma undan. Det här leder till att litteratur som jag annars tycker att jag skulle kunna använda mig av, blir inte medtagen i uppsatsen för jag har ingen lust eller ork att kuska runt hela stan för att hitta den! Den går inte heller att beställa så man kan hämta på ett annat bibliotek heller, så det är bara att vackert åka till de olika biblorna. Nu har jag minskat ner till 3 biblor och får försöka nöja mig med det. Det finns gränser för vad jag gör för en C-uppsats!

Nu ska jag dricka upp kaffet och hjälpa min dotter att fixa lite frisyr och sånt inför kvällen då hon och hennes klass ska servera på en fin middag med bland annat kungaparet! :) Coolt!

4 kommentarer:

Lotta, Västerås sa...

Har bibblan sluta med att "ta hem" böcker från en annan bibbla...det var som tusan. Jag har för mig att man kan "ta hem" här i stan iaf...men kan ha fel...

Ninas skrivarlya sa...

Lotta: Jag var nog lite otydlig kanske, men det funkar i alla fall inte med universitetsbiblioteken (som är MÅÅÅÅNGA till antalet!). Vanliga biblor beställer hem böcker mellan sig (tack och lov!).

Författarvisionären Ebba sa...

Jaha - då fick jag oxå svar på min fråga:-)
Kul med dottern:-)
Lycka till med uppsatsen:-) Kram

Ninas skrivarlya sa...

Ebba: Tack så mycket. :)
Kram