söndag 11 november 2012

Min helg

Jag tycker inte om söndagkvällar. Då är helgen slut och vardagen tar över igen. I och för sig är jag ledig på måndagar, men ändå. Familjen är i skola och på jobb så det är bara jag hemma. Vilket förvisso är skönt det med, men ja. Ni förstår vad jag menar...

Hursomhelst. Den här helgen har varit härlig och skön. Syster med familj kom hit på lördagen och vi firade barnen och maken som fyllt år. Tårta och god mat blev det i massor. Makens bror med sambo och en kompis kom också hit så vi var 12 personer här. Härligt. Huset fylldes med skratt och glädje. Precis som jag vill ha det.

Idag har vi mest tagit det lugnt. Rensat gamla pärmar, tvättat och fixat och så. Skönt med vila efter ett kalas. Idag var det ju fars dag och vi firade maken med tårta och presenter. Tyvärr kunde jag inte fira min egen pappa, men han var i mina tankar hela dagen.

Alldeles nyss beställde jag en jättefin symaskin också eftersom min gamla gick sönder. Ska bli så kul att få en lite modernare symaskin som kanske fungerar... Min gamla fungerade rätt bra (oftast), men var lite ålderstigen så det var dags att pensionera den ändå.

I fredags hämtade jag dessutom min nya iPhone 5! Vit. Jättefin är den och jag är så glad för den. Min gamla telefon började bli lite slö, med knasig skärmfärg och knappen i mitten fungerade rätt dåligt så det var på tiden att den nya kom nu. Man måste få ha lite lyx i livet också.

Imorgon blir det mycket att göra, trots ledig dag. Tandläkaren med sonen, läkarbesök för mig, sedan ska vi till banken och prata räntor innan jag åker hem och jobbar lite också innan det är dags att hämta sonen från fritids. Puh! Bäst att gå och sova nu.

9 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Heja lyx och ledig!

Lovable sa...

Den där symaskinen har jag också! :-) Kram Helena

Ninas skrivarlya sa...

Åsa: Hejaheja! Älsk på båda.

Lovable: Funkar den bra tycker du?
kram

MalinC sa...

Det låter som att ditt kreativa projekt kan börja... : )

Lovable sa...

Den fungerar utmärkt tycker jag. Men jag är nybörjare och har inte så mycket att jämföra med. Tror du blir nöjd. Snygg är den ju också! ;-) Kram!

Joanna Björkqvist sa...

Vilka grymma tekniska prylar du skaffat! Snyggt jobbat! :)

Kram!

Anonym sa...


Jag hoppas du berättar mer sedan om dina skapelser som du kommer åstadkomma med den nya symaskinen!

En ny Iphone låter riktigt roligt. Själv behöver jag i första hand en ny laptop men att ha en Iphone vore verkligen inte heller så dumt.

Skrivarvisionären Ebba sa...

Du har haft en innehållsrik helg må jag säga. Skönt med lite extra lyx ibland!
När jag var 20 köpte jag en Bernina (TUNG) och med den ingick det en symaskinskurs - otroligt, fick gå igenom alla funktioner och de var många ... nu är den pensionerad av mig - men den lever fortfarande hos min dotter som syr en del. Hon älskar den!
Lycka till med dina senaste inköp.
Kram

Ninas skrivarlya sa...

MalinC: Ja det hoppas jag också. :)

Lovable: Det låter hoppingivande. Den är jättefin. :)
Kram

Joanna: Hihi, tack!
Kram

Helena: Jag kommer både berätta och visa så småningom, absolut.
Kan inte leva utan min iPhone. Den är mitt allt. ;)
Kram

Ebba: Tack! Min syster hade mammas gamla symaskin från 60-talet och den funkade ända fram till för några år sedan. En grön Husqvarna. Det var nog bättre förr... ;)
Kram