söndag 4 november 2012

Lite nya idéer

Just nu är jag rätt trött i huvudet. Till och med trött på skrivandet. Jag försöker redigera men det går så oerhört trögt. Inga ord känns bra och det känns bara meningslöst. Det är väl bara en period jag är inne i just nu, och jag hoppas att orden kommer tillbaka snart. Jag har bara 100 sidor kvar att redigera, och jag har gett mig tusan på att det ska vara klart innan december så jag kan skicka iväg manuset till lektör.

Under tiden spånar jag på andra idéer. Idéer som har med tyg att göra. Inte kläder, men andra saker. Kläder är en sak jag vill designa, absolut, men kanske inte just precis nu. Jag måste landa i allt kring det först. Nu har jag en annan sak på gång. Vi kan kalla det design också, och jag kommer visa så småningom vad det är jag ska göra. Ikväll har jag suttit och letat tyggrossister och andra grossister för att hitta det jag behöver för min design. Spännande ska det bli! Woohoo!

6 kommentarer:

Kati sa...

wow, det låter jättespännande. Ser fram emot att få höra mer om detta projekt!

Ninas skrivarlya sa...

Kati: You will. :)

Skrivarvisionären Ebba sa...

Det sprakar om din idélust - kul och spännande.
Orden lär komma snart, snart ...

Anonym sa...

Det är alltid roligt att höra om saker som folk brinner för, alldeles oavsett vad det är. Lycka till med det du vill göra!

Anonym sa...

Det är alltid roligt att höra om saker som folk brinner för, alldeles oavsett vad det är. Lycka till med det du vill göra!

MalinC sa...

Känner igen det där med redigeringskramp! Det lossnar nog snart.
Kul att ha ett annat trevligt projekt att gå loss på istället!
Visst behöver man alltid ha ett litet kreativt projekt på lut för att hjärnan ska må bra!?!