onsdag 22 februari 2012

Tur man är flexibel...

Vilken dag. Idag var vi två lärare kort och fick improvisera ordentligt, men det gick det med. Tur man är flexibel.

Jag (och min kollega) trodde att jag (vi) hade utvecklingssamtal med vår chef på fredag, men det visade sig vara idag! Vi skulle fylla i en "mall" med lite frågor att fundera på innan, och vi hade inte mycket tid på oss. Men vi fixade det (och vi båda fick höra mycket positivt från vår chef. Härligt). Tur man är flexibel.

Ja det är en himla tur att man är flexibel. Annars skulle nog livet se annorlunda ut. På kvällen gjorde jag en fruktsallad på lite gamla frukter i fruktskålen tillsammans med lite nyinköpta. Inte de frukter jag tänkt mig, men... Tur man är flexibel!

Nu ska jag ta och flexa mig i säng. Sorry för trist inlägg. ;)

Mango, kiwi, blodapelsin, vindruvor, päron, russin och lättvispad grädde med vaniljpulver (inte vaniljsocker utan pulver som är mald vaniljstång och vaniljkorn. Dyrt men ger så god smak i efterrätter)

5 kommentarer:

Författarvisionären Ebba sa...

Tror att jag oxå ska vara flexibel framöver och köpa vaniljpulver istället för vaniljsocker:))

Kram

Anneli sa...

Mums! Det ser jättegott ut! :)
Kram!

Kristina sa...

Dyrt men drygt pulver! Man behöver inte mer än en knivsudd :-)

Anne Jonsson sa...

Äsch inte var det väl trist inlägg, heller.
Flexibilitet är något man får vara bra på , eller så blir man bra på det, när man får barn. Hur många gånger är det inte som mina planer grusas innan de ens har hunnit sättas i verket...för att barnen kommi tpå något JÄTTEVIKTIGT som bara måste göras/tittas på/prata om/skjutsas till...precis NU!
Men de är väl underbara våra barn!

Ninas skrivarlya sa...

Ebba: Vaniljpulver är en livsnödvändig ingrediens i mitt liv. :) Kan vara svårt att hitta, men Stockholms Eter- och essencefabrik på Wallingatan har vaniljpulver.

Kram

Anneli: Det VAR gott! Riktigt gott! :)

Kram

Kristina: Precis, det behövs verkligen lite för att få det att smaka mums. :)

Anne: Tack vad snällt sagt av dig. :) Haha, håller helt med dig om att barnen kan ställa ens planer på ända totalt och då är det tur att man kan tänka om. :)
Välkommen hit förresten. :)