onsdag 14 juli 2010

Ljuvlig dag igårIgår tog vi en tripp ut i skärgården tillsammans med några vänner. Vi åkte till en ö som heter Utö. Båtresan dit tog ca 45 minuter. När vi kom dit försvann först lille sonen direkt när vi klivit av båten! Paniken var total under den minut det tog innan vi hittade honom. Man var ju livrädd att han skulle ha ramlat ner från piren ner i vattnet! Men som tur var gick han bara på upptäcksfärd bakom ett båthus! Phu ... man hinner tänka tusen tankar innan han kommer till rätta. Jag blev jättearg på honom (jag reagerar så, med ilska när jag blir rädd ...) och jag hoppas att han förstod av mitt tonfall att det var allvar det jag sade.

Nåja, efter det fick vi en fin dag på Utö med sol och bad, och vi köpte rökt sik och rökt lax och en burk aioli till lunch. Mmm...
Vi kom hem och sedan fick vi middagsgäst av min fina vän Åsa. Vi badade i poolen och sedan grillade vi och drack en massa vin och hade jättetrevligt. Kom i säng halv 3 och lille herrn vaknade halv 7 ... 4 timmars sömn är inte mycket. Snaaark!

2 kommentarer:

Cattis sa...

Hej Nina,

mina skrivarkurser läser jag på distans på Högskolan i Kristianstad.

Ha en skön dag

kramkram

Anonym sa...

Jag gillar ditt sätt att förklara varför du reagerade som du gjorde. Finns så många moralpredikanter och besserwissrar som alltid reagerar enligt regelböckerna. Skönt att se att det finns folk som vågar berätta hur verkligheten oftast ter sig. Jag reagerar också ofta med ilska om jag blir riktigt rädd ;-)