tisdag 16 april 2013

Releasefest igen!

Det enda rätta
En ny inbjudan till en releasefest ramlade in i min mailbox idag och jag blir så himla glad! Jag känner mig så privilegierad som får möjligheten att få gå på underbara människors släppfester för deras böcker. Böcker som de kämpat så hårt med och jag är så glad för deras skull att de lyckats få sina "bebisar" i tryckt form. Självklart när jag fortfarande ett hopp om att jag en dag också ska få ha en släppfest för min bok, men fram tills det händer passar jag på och njuter av andras glädje.

Den här gången är det fantastiska Susanne Bolls nya bok Det enda rätta som ska släppas och jag ser verkligen fram emot att få läsa den. Jag tyckte mycket om hennes första bok Morgongåvan, och jag fick faktiskt äran att blurba den!

Nu bokar jag in 16 maj i kalendern och hoppas att det är fler som ska komma dit så jag slipper stå i ett hörn och trycka för mig själv... Hehe.

4 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Jahadå, då ses vi, Nina!

Ninas skrivarlya sa...

Åsa: Men vad roligt! Vi ses då! :)

Agneta sa...

Åh vad kul! Vad inspirerande det måste vara.
Jag träffade Susanne på Bokmässan i höstas och pratade bara pyttelite med henne, men jag tyckte om henne direkt, hon verkar så himla mysig.

Ninas skrivarlya sa...

Agneta: Jag har också träffat Susanne bara korta stunder, men hon verkar så oerhört sympatisk. Det ska bli så himla roligt! :)